Modeli gde pise Malezija, Singapur itd. su namenjeni za americko trziste posto po njihovim zakonima zemlja porekla mora biti naznacena.
Modeli gde pise Malezija, Singapur itd. su namenjeni za americko trziste posto po njihovim zakonima zemlja porekla mora biti naznacena.
In answer to the question, "What are the differences between SKX007J and SKX007K?," Seiko Japan said: "The watch ref.#SKX007J and SKX007K are completely same watch model. The shipping route is slightly different. We are not able to inform you of the details" (email from Seiko Japan Service Group, 10/28/02). "
4 min na 24h ili nesto drugo? Promuckaj ga nekoliko minuta, onda podesi vreme prema nekom od satova na netu i nosi ga barem 8-10 sati pa vidi kolika su odstupanja.
U principu to je poprilično kašnjenje. Posle par nedelja nošenja trebalo bi drastično da se poboljša. Moj Monster je žurio par sekundi i to je bilo ok. Taj mehanizam može da ide poprilično tačno i da ima veoma dobra dnevna odstupanja. Mislim da se od tog mehanizma može očekivati da ide +,- 10-tak sekundi dnevno, ja bar imam takva iskustva. Nosi, sačekaj, prati, javi.
Kasnije kada stvari dođu na svoje tj kada se mehanizam uhoda možeš koristiti ove trikove da dodatno poboljšaš odstupanja.
Cestitam na novom satu, u zdravlju da ga nosis!
I da se sredi to odstupanje u prikazu tacnog vremena.
Čestitam na kupovini.
Kašnjenje jeste veliko ali verujem da će se normalizovati u narednim danima uz redovno nošenje.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Cestitam vrlo dobra kupovina, po meni mozda i najbolji odnos cene i kvaliteta. Sto se tice odstupanja, mislim da nisi dobro izmerio vreme, jer odstupanje od 4min mi zvuci neverovatno za ovaj mehanizam. Javi nam lepe vesti kad izmeris ponovo odstupanje.
Sad je sve ok , radi besprekorno , hvala još jedno svima
Dobro ti stoji ovaj odlican sat.
Uzivaj u njemu i nosi ga slobodno na pecanje, za taj sat voda je prirodna sredina.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bookmarks sajtovi