Jesam nov na forumu i nije baš neki lep povod da se napiše prvi post , ali jednostavno moram ovo da napišem pa kud puklo, situacija je sledeća.
Čitajući i pregledajući ovaj forum naišao sam na jedan lep sat skx007j , i bez mnogo razmišljanja odlučim da ga kupim , naravno prvo što mi je palo na pamet je kupovina kod nas u Srbiji , sve se svelo na dva prodavca , Vitanova i Sens . I onda počinje , što bi moja baba rekla "razočaronje" .
Vitanov ,naručim na njihovom sajtu taj sat , niko me ne kontaktira , zovem ih, gospodja mi saopštava da se sat mora platiti 50% u napred i da se čeka mesec dana. Ajd kontam kad sam se baš primio nije ni to problem , ali da ću biti mailom obavešten do 12h o svemu detaljnije , naravno od te priče nije bilo ništa , pozovem opet oko 15h i javlja se ovog puta gospodin i kaže, " sat može da se poruči ali mi sad gazde nisu tu , baš danas su otišle na razgovor sa predstavnicima iz Seika " ,i da će se nešto konkretno znati tek za dve nedelje , pfff došlo mi je da povraćam , pa dokle više laži u ovoj nesrećnoj Srbiji .
Onda pozovem Sens , javi se gospodin koji ceo dan ima neke probleme , gužvu , totalno je neobavešten i ništa ne zna , kao da radi u mesari a ne u prodavnici satova , pozovem posle par sati opet, ali saznajem da nemaju struje i da nisu ništa proverili u vezi sata , da ostavim broj i da će me pozvati, naravno "neobavešteni gospodin" ne zna kad će to biti. Posle 30-tak minuta javlja se momak koji je izgleda jedini upućen u prodaju satova i saopštava mi da imaju sat , njemu sve pohvale .
Naručio sam sat , stići će brzom poštom , košta će me kao SV Petra kajgana , jedino se nadam kako je sve krenulo da će stići u jednom komadu
Bookmarks sajtovi