Ljudi, hvala vam na komentarima !
Milanče, ja svakako ne očekujem neku aždaju za taj keš, već (pošto sam tanak sa lovom) pokušavam da saznam, šta je najpametniji izbor za pomenuti keš. Što se izgleda tiče, nebih se složio da je neugledan, šta više, meni se svidja njegov izgled. U principu volim taj "vojni" izgled. Sve je to stvar ukusa, te ne vredi raspravljati...
Vladane P, čini mi se da imamo skoro pa indentičan ukus ! Pročitao sam skoro sve tvoje postove ,te tako zaključih. Medjutim, uspeo sam da nadjem sat koji sam dobio iz Švajcarske, od firme "KronoSwiss" ,koji je prečnika 37mm bez krunice. Kada ga stavim na ruku, izgleda mi kao košarkaš od 2.05m sa obućom broj 39 ! Zaključio sam da mi je prečnik sata od 37mm mnogo mali, te sam odustao od 807mice. Mora se šteknuti za snzg15.
Evo slika švajcarca "baterijaša" pod imenom "The Fine Swiss Watch by LDM"...
banja, zahvaljujem se na fotkama. Nisam ljubitelj metalnih narukvica, ali sat mi se i te kako svidja. Čitajući forum, ipak je taj model za sada prvi na listi moje kupovine. Naravno, tvoje fotke (kao i ostale,koje videh) su i te kako doprinele mojoj odluci. Možda bi samo umesto metalne narukvice, legla neka crna koža, ili tako nešto...
Sve u svemu, hvala svima na preporukama !
Bookmarks sajtovi