Eto, kao sto i pise u naslovu. Poceo sam da razmislajm o kupovini ovog sata.
Zanima me sta mislite o njemu i tom mehanizmu.
Seiko SSC017P1
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Eto, kao sto i pise u naslovu. Poceo sam da razmislajm o kupovini ovog sata.
Zanima me sta mislite o njemu i tom mehanizmu.
Seiko SSC017P1
Meni se nekako cini da diver sa stopericom nema previse smisla. Ali to je samo moje misljenje.
Slazem se, ali trazim neki sat koji je dobar (npr seiko) da bude malo veci i hrono. Vise me zanima sta mislite o ovom solar mehanizmu. Za sad imam seiko 5 automatic 4r36 i zadovoljan sam
Nisam nigde procitao da se neko zalio na taj mehanizam. Inace solarni mehanizmi su prelezali decije bolesti tako da ne bi trebalo da bude problema. Jedino nije preporucljivo pustiti da se baterija skroz isprazni ali to vazi i za ostale mehanizme koji koriste punjive baterije.
Ja uzeo ovaj SSC261P1 i prezadovoljan sam. Unutra je V175 i trebao bi radio odlicno.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Lep sat, dobar izbor.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Lep bas. Gde si ga kupio, koliko para? Ako moze da se zna
300€ , ja sam iz Hrvatske pa sam ga tu kupio od jednog kolege koji nije član foruma. Inaće mu je cijena 500-650€ po radnjama.
U zdravlju ga nosio kolega. Lijepo izgleda.
Hvala kolege.
Bookmarks sajtovi