casio je odlicna izbor, probaj da ga nadjes preko oglasa (ima likova na kp koji mogu da ih nabave), ili naruci preko neta ako nisi gadljiv na on-line kupovinu.
ako ga ne nadjes, ili ako se ispostavi da je ipak suvise komplikovano doci do njega, pogledaj i neke druge modele iz g-shock serije koje mozes da nadjes kod nas, ali imaj u vidu i da festina uopste nije los izbor!
jole777 kaže:
hvala puno na brzom odgovoru,ali slab je izbor satova sa narandzastom narukvicom a nekako jurim bas takav,sto se tice festine danas sam isao da ga gledam i sat je totalno ok,nisam od onih sto pate da bude sto skuplji to bolji jednostavno ostavio sam sebi par dana da porobam da nadjem ovaj casio ali kako stvari stoje tesko cu doci do njega jer ga skoro niko ne salje u srbiju a tu dolazi i carina ali ajde to manje vise...sta znam mozda dok trazim naletim na nesto sto mi se svidi..
a inace festina kao marka kako su se pokazali,da li su im im satovii ok?
festina je vrlo ok marka.
Festina Grupa - Info
jole777 kaže:
Celokupna Festina grupa je i vise nego ok.
Ja bih uzeo Casio,ali ti bas hoces sa narandzastim kaisem...Tesko ces naci bas takav ovde,da budem iskren. xD A i sima rece mozes preko on-line shopa,pa pokusaj.
Ako ne nadjes takvog Casia,onda uzmi Festinu slobodno.
Pozdrav.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
hvala puno na informacijama,icicu sutra jos da pogledam pa uzimam nesto,javljam sta sam uradio...
U svakom slucaju uvek Casio pre Festine
Konkretno taj model Casia koji si postavio jeste malo veća muka naći. Preko (ili ti on-line) su sa dosta jačim cenama , nego kod nas na berzi. Bez obzira na to i ja bi se kao i ostale kolege pre odlučio za Casio, pogotovu ako je ta aviator (gw 3000) serija u pitanju. Video sam plavi uživo, ma odličan . Pored DW 5600 serije, GW 3000 je jedan od meni najpoželjnijih G-Shock satova .
Evo i jednog kratkog pregleda i par slički ...
...crni sa narandžastim detaljima izgleda isto dobro
Što bi rekao moj drugar sima the brave , vrti se za sve pare ! Šala na stranu, odlični modeli i svakako moji favoriti medju G-Shock serijom !
Poslednja ispravka: backarelli (12.8.2012. u 10:35)
^Nisam ranije obraćao puno pažnje na ove Gijeve, ali pakleno dobro izgledaju!
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Bookmarks sajtovi