Foto finis, kazem ja
Foto finis, kazem ja
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Da, Tourby sa prerađenom Etom 6497 sa centralnom sekundarom i hack funkcijom je za mene trenutno najsavršeniji, ali cena je skoro 1000 eura... Slažem se da je tradicija veliki minus Steinu i kompaniji, ali samo korišćenje automatika i transparentog poklopca je dovoljno sve njih udaljila od svojih čuvenih pradeda...
...da, navijač bi svakako bila daleko bolja opcija, bez daljnjeg . Šta ja znam, ja kad bi davao već tolike pare, gledao bi neku naj naj približniju varijantu originalnom vintage b-uhr . To bi mi ujedno i bila glavna vodilja pri izboru.
Kako već rekosmo , meni taj transparentni poklopac nije nikako prednost , već možda i minus . Jednostavno, ne leži taj tip haube (kao i automatic) na taj cifer, za koji se potrudiše da ostane u duhu dedova (kako reče Don-Krle) .
Poslednja ispravka: backarelli (25.12.2012. u 20:38)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Laco ili...
U jednom trenutku sam i ja glasao za Laco da bi bilo 50%-50%, ali se skala polako pomera u korist Stowe.
To na koju se stranu pomera skala, nije toliko vazno.
Na kraju krajeva, sat ces ti da nosis, i ti moras da doneses odluku.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da naravno, drago mi je da se tema pretvorila u analizu ova dva izuzetna pilota.
Bookmarks sajtovi