Jeste, jako je skupa....i zbilja se nema racuna nabaviti.....zato sve kolege iz iskustva izbegavaju PVD i DLC tretirane satove.
Jeste, jako je skupa....i zbilja se nema racuna nabaviti.....zato sve kolege iz iskustva izbegavaju PVD i DLC tretirane satove.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ako te uzbudjuje open heart, ima Orient masu modela s njima, a bolja su investicija i ljepsi su od Stuhrlinga, a vjerujem u istom cjenovnom razredu. Da ne govorimo o Orient Staru, ako ti se trosi vise novaca.
Tourbillon u Stuhrlingu je svejedno kineski tourbillon i mislim da nema puno veze s 'pravim' varijantama, a ima ih i Seagull i mislim da kotiraju kao bolji od Stuhrlinga.
^ gogi, potpisujem u celosti!
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
koja je cena ovih orient star sceletona
Pogledaj ovde
Prodaja satova - Orient satovi - Prodaja satova
Orient Star Open Heart Crni - Prodaja satova - 370e
Prodaja satova - Orient Dress Skeleton Black - Prodaja satova - 170e
Postoji Orient (obicni modeli) Orient Star (premium modeli) - da se tako izrazim.
imas i ovaj link
www.orientuhren.de automatic watch diver automatikuhren taucheruhren deep orient
Doduse, sa ovim drugim linkom su iskustva pomesana. Ja sam imao srece da dobijem ok sat, neke druge kolege sa foruma nisu bile te srece.
a sta mislite o ovom satu KupujemProdajem unapred hvala na svim odgovorima
Ovo je vec respektabilno ime u svijetu satova, prema tome trebao bi valjati. Doduše, kvarc je, a za kvarc i momačka cijena. No to su te cijene u malo višem rangu.
nisam znao da je kvarc ,kasnije sam tek video , ne volim kvarcne satove ipak je mehanicki mehanicki ,
Bookmarks sajtovi