Pogledaj u listi distributera:
Distributeri satova - Svet Satova
Pogledaj u listi distributera:
Distributeri satova - Svet Satova
Samo da vam kazem kupio sam sat
Hvala puno svima na savetima, forum mi je mnogo pomogao, inace uzeo sam Candino C4408/4 i sat je meni prelep. Cak su mi u radnji dali 10% popusta tako da me je kostao nesto malo manje od 20.000dina. Slike cu postaviti kasnije jel trenutno nije digitalac kod mene.
Jeste bas taj
Inace troje-cetvoro drugara su mi rekli da je uzivo jos lepsi nego na slikama. A slike obavezno kacim za jedno 2 nedelje kada odem kuci i docepam se digitalca
Sve čestitke povodom novog sata! Jako lep model! Nadam se da će ti dugo praviti društvo i dobro služiti!
Predlažem ti da na ovoj adresi napraviš svoju temu i postviš ove slike i kažeš nam tvoje utiske o satu:
Galerije satova članova foruma
Ukoliko imaš vremena i inspiraciju za pisanje možeš napisati kompletan test sata:
Kompletni testovi satova
Veliki pozdrav i još jednom, čestitam na prinovi!
Pozz!
Hvala Shmizla, postavicu slike u toj rublici samo sledeci put kad idem kuci, napravicu jos neke slike sata i u kutiji kad stoji, pa cu postaviti kompletnu galeriju. A sto se tice testa, iskreno ne smatram sebe dovoljno kompetentnim da napisem neki clanak, meni je sat odlican e sad vi kao ljudi koji imate mnogo vece znanje i iskustvo sigurno bi rekli ovo je moglo biti malo bolje... Jedina moja zamerka je mozda malo na kuciste, jer mi se cini kao da se lako grebe, pazi da me lose ne razumeju ljudi sat nije izgreban (jer ga pazim ko oci u glavi ) ali kad se gleda pod nekim bocnim uglom i kad jako osvetljenje vide se sitne crtice koje su bukvalno mikrometar, mada kad kazem to ljudima oko sebe oni mi kazu da sam lud i da jedino ja to vidim A nije mi jasno odakle su mogle te crtice (ne znam kako drugacije da ih nazovem) nastati, jedino trenjem sata o rukav tj. ranflu, ali to je bukvalno neprimetno. Sat inace funkcionise perfektno, jedino nisam ga bas nesto potapao u vodu zbog narukvice.
Poslednja ispravka: Ayrton_Senna (20.5.2012. u 18:41)
Victorinox naravno
Sent from my Galaxy Note
Bookmarks sajtovi