Ma odustao sam, uzecu Steinharta, ali o tom potom
Ma odustao sam, uzecu Steinharta, ali o tom potom
Krstin nešto za tebe....B92 - Tehnopolis - Vesti - Konano stie PayPal?
Inače si me zapalio za taj Ticino...pretpostavljam da imaju kontrolu kvaliteta, meni je ovaj Hand wind pilot 44mm chrono više nego privlačan....čak sam počeo da ga vidim na ruci.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
To je dobro za sve nas
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sinak, kako izgleda ovaj Ticino http://www.ebay.com/itm/TICINO-44mm-Vin tage-Hand-wind-Pilot-Chronograph-/190751084969?pt=Wristwatches&hash=item2c69a691a9
....za koje pare.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Generalno je taj Seagull klon odlican, cak se dogadja i da je precizniji od originala Ali sam isto tako video da je jedan primerak bio nepodmazan, tako da ko zna koliko ih stigne tako Ipak kad se saberu svi troskovi, ova kupovina i ne ispadne preterano povoljna.
a carina i postarina bar jos 100tka $ i Sizzlin je ta cena Sizzlin' Watches - The ultimate resource for high-end watches and watch parts
Poslednja ispravka: 83stojan (6.11.2012. u 21:21)
Pa i tako ispadne oko 300 jura....a i uvek možemo da zadužimo dijasporu
Bas zbog te dijaspore je isplatljivije uzeti neki sat iz EU, jer bi za Ticino i u EU morao da platis carinu i porez. A za Laco, Steinhart i ostale platis samo cenu sa sajta.
Mislim da i pored svih troskova, nije losa kupovina. Nema puno mehanickih hronografa u tom cenovnom rangu.
I jos sto kaze vlajo, ako uposlis rodbinu od preko....
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi