Poštovani,
Ovo je moj prvi topic na ovom sjajnom forumu.
Ja i devojka smo odlučili da obeležimo 10 godina veze sa jednim lepim i kvalitetnim satom, i izbor je manje-više pao na Tissot Automatic.
Cena nije presudna, ali bi bilo dobro da bude oko ~800 EUR.
Šta me najviše brine je izbor mehanizma (za moj sat)...dvoumim se izmedju TISSOT COUTURIER Automatic Chronograph C01.211 i TISSOT COUTURIER Automatic Chronograph Valjoux .
Neko će reći da tu nema dileme i da je Valjoux bolji, ali je isto tako i skuplji oko 50.000 RSD...
E sad, da li ima neko info da je ETA C01.211 mehanizam loš, da se loše pokazao, i bilo šta što bi me odvratilo od kupovine.
Molim Vas da me ne upućujete na ostale topice da čitam, pošto moram da zaključim izbor do petka, imam sjajnu ponudu (-10% popusta na keš + tax free da sredim što je dodatni popust, tako da je finalna cena znatno jeftinija).
Ukratko, da li vredi uzeti jeftiniju varijantu ili se isprsiti i uzeti Vaijoux, da li vredi razlike.
Prosao sam na brzinu kroz ostale topice o ETA C01.211 , ali se svuda priča da "tek treba da se pokaže", a manje-više su svi datumi nastali u 2009. Do sada se valjda dokazao koliko-toliko
Ako vas ne mrzi, bilo bi dobro predložiti i neki kvalitetniji ženski sat, po mogućstvu Quartz.
Molim vas za odgovor što pre
Bookmarks sajtovi