Zar oni nisu 38mm? Mozda i jeste malko malo ali ako imas manji obim ruke mozda se i lepo uklopi. Sto se tice mehanizma u pitanju je ETA G10.221, proveren i dobar, ugradjuje se u mnoge satove, ako gresim isravice me iskusni forumasi. Dobra stvar u vezi mehanizma je sto istu ETU koriste i drugi skuplji modeli npr. Prc200 model itd.kao i Cetrine, npr. DS Podium, a to su satovi cenovnog ranga oko300 ili malo vise evra. E sad mana je u tome sto taj mehanizam spada u grupu najlosijih Etinih quartz mehanizama tj. pripada prvoj grupi Fashionline a to je ujedno i najlosija od 5 grupa u ponudi ETE. Sto ne znaci da nece lepo da sluzi. Ako ti se svidja kupi em Svajcaras em Tissot sta ces vise
Ako finansije nisu preterani problem ja bih se radije odlučio za ovu Certinu za ~33000 din:
Certina C536.7129.42.69
Malo je veća (40mm bez tastera, 44.5 sa njima), ima isti mehanizam kao taj Tissot, dobijaš metalnu brazletnu, lako ćeš dokupiti "racing" kožnu.
Ovo je kao da pitam za savet za kupovinu porsche 911 a ti mi kazes kupi mercedesa. Ne dopadaju mi se satovi sa metalnim brazletnama, a da nesto menjam, ne pada mi na pamet, a pritom uopste nema taj sportski shmek koji trazim. Ovaj mi se bas zbog te rupicaste brazletne i dopada a mehanizam mi je manje vise nebitan, pretpostavljam da nece stati
Ok,dao ti je samo primer mozda sugestiju sta je bolje ali ok. To je isto kao kad bi ti rekao onda kupi Chopard.
Onaj Tissot je quarcni i preko mu je pristupacna cena,promer je 40 mm. BAs kakav si zeleo..i lepo izlgleda.
next year at this time I'll be a millionaire
Nije mali i mislim da je odličan, kupi ga.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
hvala na podrsci, a gde mogu da ga kupim i koliko kosta otprilike?
Neces da pogresis sa tim modelom.
Imam obican pr 50 nekih 5-6 godina i stvarno je dobar sat,
sa safirnim staklom,koje i posle toliko godina izgleda kao novo.
Tissot kod nas prodaje Identico
Identico
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Identico je distributer Tissot satova za područje Srbije pa pogledaj kod njih da li imaju ovaj model u ponudi i po kojoj ceni. Ukoliko se ne varam i Berić je imao u ponudi Tissot, pa možda ne bi bilo loše i tu da potražiš sat.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi