Zdravo,
pre svega da vas pohvalim, drago mi je da ovakav forum postoji.
Kupio bih sebi prvi sat. Muskarac treba da ima dobar sat. Za mene licno, taj sat ce predstavljati i obeleziti na neki nacin desavanja u jednom periodu zivota. Zvuci cudno ali meni znaci.
Sta mi se svidja od satova? Pre svega Tag Heuer Carrera serija i Omega Speedmaster serija. To mi se svidja i postujem. Sta mogu da priustim sebi je drugacije pa otuda i ova tema. Napravio sam, ako se moze reci uzi izbor. Voleo bih da prokomentarisete, predlozite, ukazete na neke cinjenice koje meni nisu poznate. Moje znanje o satovima je skromno, znam sta je Longiness, Audemar Piquet, Omega, sta su modni satovi, japance poredim sa njihovim automobilima i tome slicno.
Sat cu nositi svakodnevno, posao, izlazak, voznja motocikla, sunce kisa, toplo hladno. Lista je ovakva:
Certina DS Podium Big Size
Certina DS Podium Big Size Chronograph Silver and Black Dial Black Leather Men's Watch C0016471603700 - DS Podium - Certina - Watches - Jomashop
Citizen
Citizen Skyhawk A-T Chronograph Perpetual Men's Watch JY8050-51E - Skyhawk - Citizen - Watches - Jomashop
Casio, blago naklonjen
Casio EQS-A500DB-1A
Pucajte ^^
Bookmarks sajtovi