Nema potrebe drugar...osećam se dobro kao junior...
Nema potrebe drugar...osećam se dobro kao junior...
Iskreno meni se licno svidja Vostok, na izgled, deluje mi bas mocno, ali ukoliko pricamo o kvalitetu i pouzdanosti...Seiko je Seiko i oko toga nema dileme...Znaci, moj glas ide za Seiko!
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
U ovom slucaju ja bih se odlucio za Seiko, i to za sve novce.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Kolega, ovi "rusi" su svojim činjenjem doveli do toga da se svi pitaju ko su i šta su, izvan a bogami i iznutra! Japanci drugačije rade, niko se ne dvoumi! Meni je jedino žao što sam prvo odabrao crnog, pa sad moram da skupljam kintu i za narandžastog!
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
slazem se da je seiko verovatno kvalitetniji, ali mislim da bi trebao da odes do neke prodavnice ako si u mogucnosti da ga probas jer je to ipak specifican sat. vecina ljudi ovde na forumu ga voli, ali bilo je i ljudi kojima se nikako nije svideo. sa druge strane ovaj vostok (prvi sto si video, sa zutim detaljima) je po meni mnogo lepsi sat.
ja sam za to da odaberes onaj koji se tebi vise svidja, bez obzira na sve nase komentare.
i da, onaj vostok sto si stavio kao alternativu gledaj da izbegnes jer kao sto milan rece nemoj da pravis kompromis nego uzmi ono sto ti se svidja i za sta imas novca jer ces ti taj sat gledati svaki dan po vise puta (a da ponekad neces imati pojma koliko je sati )
gledam, čitam šta pišete
meni se recimo taj Seiko ne sviđa, ne volim takve satove, a Vostok mi je lep
ali mi je naravno bitno i šta je unutra, kakav je mehanizam
ja bih nešto između, Seikov kvalitet a Vostok dizajn za male pare
za ovo hladno vreme kada se svi oblacimo sa dzemperima jahnama i kaputuma ja bi odabrao neki
manji sat,da mi ne smrzne leva ruka,mislim na monstera.
p.s.svi juniori na spavanje
Iskreno da ti kazem iz iskusta ja posedujem Vostok Europe GAZ-14 Limousine World Timer 2426-5605239 i prezadovoljan sam satom hvala Bogu jos ni jednom mi nije zakazao pobrljavio ili bilo sta drugo. Seiko jeste zaista dobar ali koriste iste mehanizme tako da neces pogresiti ni sa jednim od ova dva odabira. Ja licno vise volim Vostok zbog izgleda i materijala.
Kakav necro bumping
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Bookmarks sajtovi