Novi nato kaisevi
saljem u duploj koverti u formi preporucenog ili obicnog pisma, prakticnije je i jeftinije
kaiseve roze boje dajem po snizenoj ceni
kontakt putem
privatne poruke na forumu
milan.milanovic88@gmail.com
060/3-11111-8
Novi nato kaisevi
saljem u duploj koverti u formi preporucenog ili obicnog pisma, prakticnije je i jeftinije
kaiseve roze boje dajem po snizenoj ceni
kontakt putem
privatne poruke na forumu
milan.milanovic88@gmail.com
060/3-11111-8
Predlažem da napišeš i cenu.
Ne mora ali i tebe će manje cimati.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
"Kaiseve roze boje dajem po snizenoj ceni" HAHAHAHAHHAHA
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Koja je cena?
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
za forumase 800dinara
Roze ili ovi drugi?
ovi drugi, roze 500 i slanje postom 30-60dinara
Svidjaju mi se crni ali srecom nemam sat na koji bi isli Vrlo jeftino, cini mi se... ako nista drugo barem nema cimanja sa narucivanjem iz inostranstva
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
samo da kazem da kaisi odlicno izgledaju video sam ih a ovo sto roze daje jeftinije mu je greska jer ovde ima dosta ljubitelja roze boje.zmaj.baki ...
hehehe hvala Srdjane, cekamo Milana Zmaja da se ukljuci, uklopice mu se lepo sa majčicom jer boje moraju uvek da se slože, a nisam znao ni da Baki gaji afinitet prema roze boji
Bookmarks sajtovi