Ja sam na netu gledao dobre komplete za 50-60$ ali nisu vrsili dostavu u CG tako da nisam nista nasao da valja.
Ja sam na netu gledao dobre komplete za 50-60$ ali nisu vrsili dostavu u CG tako da nisam nista nasao da valja.
Pozdrav,
Imam sat Longines Conquest, i za isti imam metalnu i koznu narukvicu. Do skoro mi je radnja u kojoj sam sat kupio bila blizu, pa sam svaki put kada sam hteo da menjam narukvicu to nosio kod njih. Medjutim, to je postalo malo dosadno otkad su promenili lokaciju pa su mi daleko, a i citao sam ovde na forumu da vecina clanova sami menjaju narukvice/kaiseve, pa reko sto ne bih i ja poceo.
E sad, da bih to radio, trebala bi mi ona alatkica nalik na minijaturnu viljuskicu koja sluzi za skidanje i namestanje kaisa. Mene zanima:
- Kako se uopste ta alatka zove?
- Gde bih to u Beogradu mogao da kupim?
Hvala!
Poslednja ispravka: Shmizla (28.11.2013. u 13:54) Razlog: Poruka premeštena u odgovarajuću temu
Elegance is an attitude
Probj na e bay -ima toga gomila prilično jeftinog.
Mislim da sam vidjao na buvljaku komplete kineskog alata za satove. Kvalitet je los ali alat za menjanje i skracivanje narukvica moze ok da posluzi u amaterske svrhe.
Bilo je u ovoj temi reci o tome...
Alat za menjanje narukvica i kaiševa na satu
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Imas kompleten alat na aliexspress.com za 9 $, dostavata e beaplatna.
Women have numerous choices for accessories. Real men really only have one....a watch.
Pozdrav, evo jedan domaci sajt za porucivanje. Ja sam vec porucivao dva puta i zadovoljan sam.
asovni arski alat - InterHIT electronic
Prodaju onaj famozni kineski alat po duplo vecoj ceni od one na limundu
asovni arski alat 14 delova - u blisteru
Eve go linkot za 9 $
http://m.aliexpress.com/item/723217170.html
Women have numerous choices for accessories. Real men really only have one....a watch.
Bookmarks sajtovi