Da li neko zna gde se moze nabaviti ovakva narukvica za sat? Da li ima neki odredjen naziv za ovakvu vrstu narukvica?
Da li neko zna gde se moze nabaviti ovakva narukvica za sat? Da li ima neki odredjen naziv za ovakvu vrstu narukvica?
Poslednja ispravka: Djordje (17.2.2012. u 23:04)
Vidjao sam ovakve narukvice po forumima i uvek je u pitanju bio rucni rad. Nikada ih nisam video u ponudi.
Ima ih i u ponudi
Survival Straps
a tu je tutorijal kako napraviti
Woven paracord bracelet/watchband
na youtube isto imaš tutorijala, pa ako imaš volje i strpljenja
Hvala Joker.prava informacija.
Nadjoh na KP oglas,u kojem covek prodaje narukvice rucno pletene od,kako stoji u oglasu, "Paracord" kanapa.
Treba videti da li ima i narukvice za satove. Takodje se moze kupiti i sam kanap,pa ko voli da plete i ima vremena,moze da proba.
Ko pravi narukvice pretpostavljam da može da ti napravi i za sat, koliko sam video mora da ima sat kod sebe, jer se plete direktno na sat.
Nije nista preterano tesko,najbitnije je odrediti tacnu duzinu kanapa.Ima na netu video uputstvo,ali treba prakse,dok se ne udje u stos.
Primer:Za obicnu narukvicu koja se nosi oko rucnog zgloba,cisto kao ukras,potrebno je oko 2 m padobranskog kanapa.
Nešto na ovu temu smo pisali ovde:
''Prezivljavanje"(cisto) narukvica za sat od padobranskog kanapa- Paracord Survival Bracelets
HOW TO - Uputstvo:
Možda posluži...
Pozz!
Zainteresovao sam za ovu narukvicu- da sam napravim od paracord kanapa.
Ako neko zna gde ima povoljno u BG, ili da naručimo online-iz inostranstva
550 Paracord - US GSA Compliant Contractor - Per Foot
Ima u svim mogućim bojama i jeftinije je nego kod ovdašnjih preprodavaca, ali opet treba narručiti određenu količinu-dužinu.
Ko je zainteresovan za online kupovinu, nek mi se javi.
Što bi naš narod rekao - učkur
Standard Pozamanterija - Učkuri :: Učkur poliester
Jes' da nije Paracord al mislim da može da posluži.
Inače, probao sam da napravim jednu, ide lako. Doduše, imao sam malo kanapa, izvukao iz nekog starog šorca, pa nije mogla za narukvicu da se iskoristi. Treba mi za ovaj moj Sector, njegova originalna narukvica mora da se iseče, ne može da se skine. A već je počela da smrdi, bem ti talijane... Sundjer, skaj i ko zna još kakva plastika - nije baš dobra kombinacija.
Poslednja ispravka: eee (13.6.2012. u 11:33)
Bookmarks sajtovi