potreban mi je ovaj zuocanik koji je povezan sa rotorom za Vostok komandirski mehanizma 2416 b...
evo i slike pa ako neko ima ideju ili ima takav deo i naravno nije mu potreban neka mi javi ,nije bitna cena!!!!
potreban mi je ovaj zuocanik koji je povezan sa rotorom za Vostok komandirski mehanizma 2416 b...
evo i slike pa ako neko ima ideju ili ima takav deo i naravno nije mu potreban neka mi javi ,nije bitna cena!!!!
niko da se javi i da pomogne oko rezervnog dela
Najbolje je da to potrazis kod servisera kad imaju rezervnu oprugu imace i taj zupcanik,sigurno imaju stare Komandirce za delove.
A da ne znas mozda da li odgovara od nekog drugog Vostok mehanizma, mozda od 2403 17 rubina, koji se takodje ugradjivao u Amfibije?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
ne druze,ovo je automatik zato sam stavio slike radi lakseg uocavanja koji deo mi je potreban
Koja je oznaka mehanizma? Imam 2 ruska automatika koja su ocerupana zbog delova ali mozda je ostalo ono sto treba! Ako odgovara deo, cena je promotivnih 0 dinara
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
mehanizam je 2416 b automatik. mozda se na slici ne vidi bas jasno deo jer sam skinuo rotor pa je i slika malo nejasna...
ima li jos neko da bi mogao da pomogne oko mog problema?
Bookmarks sajtovi