novo lepo sve nama sta
novo lepo sve nama sta
Cestitam ti na kolekciji Milane, odlicni su ti satovi! Jos citav vek je pred tobom i imaces ti zavidnu kolekciju.
hvala svima na lepim zeljama i cestitkama
ja volim satove i zato sam pazljiv prema njima
@sky
odlican predlog, dvoumim se da li da uzmem onaj gumeni narandzasti, juce smo pisali u temi koji sat nosite danas il iovako nesto, a ovo nam je drugi monster II ''u kuci''
svi mi kazu da monsteru nikako ne stoji ovaj kozni kais, bas svi, sigurno i vi mislite tako ali necete da mi kazete
Ja bih na taj sat stavio ili maratac ili narandzasti kevlar, nesto ovako
Naravno isao bi lepo i crni NATO sa narandzastom linijom, i jos dosta toga moze, samo sto je moje misljenje da zbog kontrasta osnovna boja bilo kog kaisa za taj sat u toj boji mora da bude crna, a detalji mogu bilo koje boje, ali najbolje da su oni narandzasti.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Izvini, a da li ti i nosis te satove ili ih samo skupljas!?
Svi su u perfektnom stanju! Svaka cast!
Lepa kolekcija. Samo tako nastavi!
A kad vec pitas, ja ne bih nosio taj kozni na monsteru. Ali ako se to tebi svidja, nemoj uopste bilo koga da slusas. Bitno je da se tebi svidja i da si ti zadovoljan!
eh ovakav kais mi se vise svidja nego gumeni, u onom linku sto je sky postavio kais je slican, gotovo identican, to je to onda
@Srđan
ove sovjetske ne nosim, skinuo sam stiftove kad sam ih brisao i nisam ih ni stavio, u kutijama su, a poljota, casio G i monstera nosim
doduse monstera sam dobio pre nekoliko dana, a casio je star mesec dana pa su i zaista novi, meni se ipak mnogo svidja ovaj kais na monsteru
Po mom misljenju ne stoji mu onaj kozni,mnogo je nezan za Monstera,ako hoces kozu mozda je najbolje resenje da narucis neku koja je rucni rad,sam izaberes kozu,boju sava,kopcu ili kevlar,jel zna neko gde kod nas moze da se nadje kevlar?
^Koliko je meni poznato, nigde.
ne znam za kod nas ali Hirsch ima nesto od kevlara
htedoh kais, rucni rad od debele koze, najbolja opcija, ova jeste tanka ali PUGO je prezauzet i to otpada
jedan savet, ako hocete da vam satovi ne budu musavi i masni, nemojte ih prati sapunom, ja koristim sampon i vrlo neznom cetkom ih operem u peni i sva masnoca nestane, a satovi se sijaju kao novi, tako isto radim sa naocarima
Poslednja ispravka: Милан Милановић (31.1.2014. u 23:29)
To sa pranjem ti bas i nije dobro. Sampon i sapun lose uticu na dihtung gumice, ostecuju ih. Naravno da nece nista da bude od nekoliko pranja, ali nemoj da preterujes sa time.
Bookmarks sajtovi