I ako ne upali uvijek ce biti na istom, tesko moze da se izgubi na njima
I ako ne upali uvijek ce biti na istom, tesko moze da se izgubi na njima
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
aha bas su super, crvena 12 je prelepa uzivo
hvala
bice ih jos, one su moja specijalnost ehehe
ja sam ekonomista, proracunao sam se tri puta pre nego sto sam usao u joint venture, kolik osu placene, nema sanse da ista izgubim
Pobeda iz 1956. godine, nije nošena, nova je ali nije kao one Rakete, Breguet spirala, Штурманские mehanizam ukrašen Ženevskom šarom
Juri Gagarin je u svom satu imao isti mehanizam kada je leteo u svemir 1961.godine
Lepa Победа !
Negooo... imaš li neku sliku (makar sa neta) tog mehanizma ?
Victorinox - real steel with mechanical soul
Hvala, treba mi neki poseban alat za zadnji poklopac, juce mi je onaj decko u servisu Kostic-Dojcinovic otvorio pa sam video mehanizam, poklopac je isto ukrasen sa unutrasnje strane
ovo je sa interneta preuzeta fotografija
....ma na to sam mislio. Zanimalo me samo da vidim mehanizam, jer božavam te starije ruske navijače.
Vredna čuvanja svakako !!!
Victorinox - real steel with mechanical soul
svakako, jos mi nedostaje nova amfibija sa meranoma, sad ne mogu da je kupim jer sam nakupovao ove sovjetske satove
a ne planiram nista da prodajem od kolekcije, nemam nijedan kojeg bih se sada oslobodio
evo bavio sam se poliranjem pleksija danas, mehanizam sam vadio, polirao sam i iznutra pleksi, evo ga rezultat, nemam fotke kako je pre izgledalo pa mi morate verovati, 15minuta posla, izgleda savrseno
P.S. ovaj vostok ce ici u oglase za dan, dva pa valjda nije protiv pravila forumada ga postavim ovde da se vidi kakav je bio pre
i ranije kako je to izgledalo
imate par poruka iznad i pobedu pre poliranja pleksija
Odlicno! Bas se vidi razlika!
Najlepsi mi je Poljot! Koliki mu je precnik kucista?
hvala, Poljot je 36mm samo, sada mu je staklo 10/10, jedino cifer ima par sitnih ogrebotina ali je sat savrseno funkcionalan
Bookmarks sajtovi