Steta sto nije za koji mm veći! Mada pretpostavljam da ti voliš te manje, tako da nije ni bitno.
Ajde postavi još koju sliku tog lepotana, a i ostalih kad ih doteraš!
Steta sto nije za koji mm veći! Mada pretpostavljam da ti voliš te manje, tako da nije ni bitno.
Ajde postavi još koju sliku tog lepotana, a i ostalih kad ih doteraš!
Svaka čast za poliranje
pa nije da volim manje satove, nego sam njega dobio na poklon, poceo sam od jeftinih, sa njima eksperimentisem, a ti jeftini su po pravilu sovjetski i manjih su dimenzija, meni je najbolja dimenzija 40-41mm, Rolex po meni ima najbolje i najuniverzalnije dimenzije, evo radim omegu, pa cu postaviti veceras, sutra kad uslikam
Odlicno komso,samo napred
Zagore, ako imas sto za poliranje, eto mogu da odradim fraj
Bravo Milane
ZAJEDNO SMO SKUPA!
evo posle 26 dana i meni je stigla, moram da pohvalim nase institucije, veoma su ekspeditivni
volim sto je matiran, to mi je lepse nego da imam sat da mi sluzi kao ogledalo
mesh nije toliko los, svidja mi se, pakovanje mi se svidja isto, japanci daju kartosnke kutije, ova je od plastike i necu je baciti
uz pletenu narukvicu idu i dve iglice
jedino mi smeta sto sat ima par ogrebotina po matiranom kucistu, jednu sa strane i nekoliko na lugovima, to je dok su mu stavljali narukvicu i namestali iglice
Milane neka si ti njega oprao .
Šta da ti kažem što već i sam ne znaš. Odličan sat.
U zdravlju ga nosio.
hehe hvala, a mislicete da sam lud ali ja sve moram da operem, pogotovo ako je nesto od tekstila
Cestitke i od mene, bas dobro izgleda kada je kuciste matirano, znaci opet su vratili te kutije, ja sam dobio onu dugacku od trvrdog kartona.
Super je sat uzivaj
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Bookmarks sajtovi