vecina fotografija su danasnje, bio sam slobodan, pa da konacno predstavim svoje satove
ovo je casio koji sam kupio u sense, 56oo model i par fotografija novog monstera
prvo sam izabrao skx007 jer je bio jeftiniji ali brat me je obradovao ovim lepsim i skupljim satom koga sam potajno zeleo
ovo je moj alat za popravljanje satova, ima tu vrlo kvalitenog unior alata
ovo je moj omiljeni sat, potpuno je nov kao i ostala druzina
tu je i ova raketa, imao sam tri, dve sam darivao, ostala je ova najlepsa i najbolja, nikada nosena ili otvarana od naseg cenjenog clana jagosa kao i ova sa zutim brojcanikom
tu je i retko dobro ocuvani poljot zvonar, tj. samo jednom nosen
i svi na okupu
malena cajka koja mi je veoma draga, takodje od jagosa, takodje nova, tako je minijaturna, sirina lugova je 8mm
uz sve ove sovjete imam i kutije i racune, ova fotka je stara kao i jos dve tri fotke iz ovog predstavljanja, nisam hteo da fotkam i kutije i racune ovom prilikom
ovo su narukvice i kaisevi
ovo je raketa sa vecitim kalendarom koja je kupljena na kupujem prodajem
ovo je poljot iz vremena breznjeva i andropova od naseg moderatora RUS-a, veoma mi je drag, vrlo lepo je ocuvan, ima sitnih ogrebotina po kucistu i staklu i nemam nameru da ga poliram, drazi mi je sa sitnim ogrebotinama, to je i najstariji sat od svih ovih i moj prvi sat
svi satovi su mi veoma dragi, ne planiram kupovina sata u narednih godinu i po dana do cak dve godine dok ne skupim novca za sledeci sat
sledeci koji bih mogao uzeti je Laco pilot, Oris Aquis ili Stowa Flieger, mozda cak i neki stari chrono sa valjoux ili landeron mehanizmom sa dva podbrojcanika
Bookmarks sajtovi