Pregledao sam danas tvoje satove,sve pohvale,odabrana četa svaki sat je fenomenalan!
Pregledao sam danas tvoje satove,sve pohvale,odabrana četa svaki sat je fenomenalan!
Da se pridruzim cestitkama i da pohvalim izbor, jednostavno svi satovi su odabrani sa ukusom i prelepi su.
Kvaliteno društvo, nema šta
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Odlicne slike
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Vostok komandirskie, zakaz mo sssr. sat koji je zahvaljujući akciji člana DrAgod, "završio" u mojoj kolekciji. Iznenadjujuće tačan, precizniji od seika
Odlični satovi. Odlične fotke.
Čestitke za prinove!
Kakav je Komandirski...kao da je iz Stalkera iskočio
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Cestitam druze na prinovama...ruja je odlican ali je 007.... Veruj mi zaljubices se u ovaj sat jako, jaaako... Jos samo kad bi nabavio jubilee narukvicu, posto, po meni, najbolje mu stoji bas jubilee....
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Bookmarks sajtovi