odličan izbor satova,a raketica je bonbona,sredi je što pre
odličan izbor satova,a raketica je bonbona,sredi je što pre
Ukratko - prelepa kolekcija!
Vlado,znam sta kazes,zaista jeste atraktivan,ali ni on nije imun na neke stvari koje se glasno zameraju trostruko jeftinijim japancima,recimo. Napisacu ovih dana i par reci o njemu,samo da dobijem vremena.
Hvala momci s. Banja,doar sat se pise sa 5 slova
Inace,raketa je kao nova,jedino da joj skinem ovaj gumeni kais i pozabavim se ugradnjim koznog,braon. Mada,to nije tako lako,jer lugove gotovo da nema,mora da se tanji...
@Clarisa Nije ovaj bio,vec slican njemu,tkz SeaUrchin. Odlican sat,ali podsecao me previse na legendu 007,a ustvari nije to,zbog cega ga se odrekoh .
Odlična i prilično raznovrsna kolekcija. Ovi mali fortisi su, koliko vidim, postali prilično popularni na forumu.
Nego, ljudi šta se to danas slavi? Ja gde god da sam otišao svi redom pijani pa kontam da propuštam nešto mnogo dobro.
Evo ga i ovaj 23jewels, piše kao da je popio bure ili dva piva a zatim to zalio viskijem.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pa,Krstovdan,Dragon,crveno slovo,ja se u ime Boga od ranog jutra krstim Gde vidis da je ukrivo,ko ce gledat pravopis...
Aaaaaa... pa odoh ja ondak da nadoknadim propušteno.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
43mm Parnis Portuguese Automatic
Size: 43mm x 14mm Movement: SeaGull 2542 Power Reserve Automatic Movement Functions: Hour, minutes, small second, power reserve Case: Brushed Solid 316L Stainless Steel Case Crystal: Special Scratch Proof Mineral Crystal Dial: White Dial with Blue Number Bezel: Polished Bezel Strap: 22mm Genuine Brown Leather Strap (optional: Black Strap) Clasp: 18mm Brushed SS Pre-V Buckle Water resistance: 3 ATM
Prvi utisci...sat je prilicno masivan,i tezak. Kvalitet zavrsne obrade,necu reci da je dobar za taj cenovni rang,vec je odlican,za taj,a i za malo visi rang. Naravno,ne treba ocekivati cudo,ali za ovaj novac...ne znam sta mu se moze zameriti. Kucise je uradjeno u kombinaciji poliranog i brusenog celika. Stakla deluju tanka i podlozna grebanju,mada nisu konveksna pa mozda to i ne bude problem,videcemo...
Mehanizam je prilicno grub,reaguje na,bukvalno,najmanji pokret,sto nije bio slucaj ni kod jednog Seika kojeg sam imao. Rotor se prilicno "oseca" i imam osecaj da se namotavanje cuje na pola metra od mene Indikator rezervne snage radi,sekundara takodje. Odstupanje cu mu izmeriti u narednim danima...
Kozna narukvica je prilicno kruta,i debela,i cisto sumnjam da cu moci sa ovom da ga nosim,jer koza ne prati zglob i sat jednostavno "bezi" ka donjoj strani zgloba. Prvi utisak...FENOMENALAN SAT,ostale cemo videti...
cestitke, stvarno fantasticno izgleda!
meni je ovaj vec duze vreme na must have listi, samo nikako da dodje na red, ali me, naravno, sada jako zanimaju utisci iz prve ruke!
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi