Sve pohvale druze na izboru, sat je prelep. I da ti pozelim da sto pre nadjes metalnu narukvicu za njega
Sve pohvale druze na izboru, sat je prelep. I da ti pozelim da sto pre nadjes metalnu narukvicu za njega
Hvala svima na cestitkama, i na zeljama. Ja sam odusevljen satom, zaista. Dugujem vam jos koju sliku, videcu koliko sutra, a naravno da cu i preneti utiske iz prve ruke, za neki dan.
Moram da priznam da sam pogresio sto nisam uzeo metalnu narukvicu, na trenutak mi se ucinila previse ozbiljna i elegantna, i odustadoh. Ako neko primeti negde neku slicnu, neka javi
Ovako je super. A kakav je sa donje strane?
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
lep i elegantan sat,čestitam na izboru
sa donje je metalni poklopac, sto se meni i vise dopada nego providni.
Odličan sat, odlične slike
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hmmm....
Pise sa donje strane sapphire crystal, a nista se ne providi ?!?
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
-uhh... što se mene tiče, extra izgleda sa ovim kaišem Dobro, valjalo bi po nekad promeniti i staviti metalnu, ali meni je lepši sa kožom...
Zaboravih... ja inače nisam ljubitelj trapeznih markera, ali na ovom satu izgleda perfektno.
mora da je japanac bio pijan za masinom kada je "poturio" pogresnu stranu sata na graviranje
Na ruci izgleda još lepše
Mislim da mu koža bolje stoki neko metalna narukvica.
Možda,jedino,da koža nije ovako sjajna.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi