Da predstavim i ja moju kolekciju,tj ono sto je od nje ostalo. Nista novo nemam,nista sto vec niste videli,ali po prvi put cu ih okupiti na jednom mestu.
Seiko snzh55,made in Japan
Da predstavim i ja moju kolekciju,tj ono sto je od nje ostalo. Nista novo nemam,nista sto vec niste videli,ali po prvi put cu ih okupiti na jednom mestu.
Seiko snzh55,made in Japan
Fortis flieger cockpit
Raketa ,za koju nikako da nadjem malo vremena da se pozabavim ovim urezivanjem,i stavim joj kozni kais...
vintage Doxa
svi zajedno
i na kraju ja
Poslednja ispravka: 23jewels (27.9.2011. u 18:22)
Lepo,nema sta.
Raznovrsna i lepa kolekcija.
Izdvajam Fortis.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Dobar je svajcarac,ali nema detalja po kojem bih ga ja,licno,izdvojio ispred seika
Inace,ovih dana moram uzeti neki Casio digitalac,neophodan mi je za rad,ostao sam bez radnog sata,tako da sam uglavnom bez icega na ruci,kao i blue mako...ili pak zuti. Nedostaje mi mako,ne znam zasto ga odstranih...h
Inace,seiko nosim zadnja 3 dana,i prema sajtu
http://www.timeanddate.com/worldclock/city.html?n=35
zuri mi 6 sekundi u tom periodu... 2sek dnevno,bez skidanja sa ruke,ni tokom noci
A sad znamo i koji si sat imao na ruci prilikom učlanjivanja na portal "Svet satova". Seiko, jedino na njemu piše "23jewels". Meni su svi lepi , što kažu : svaki na svoj način.
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Druze, lepa kolekcija.... Fortis je prelep, ali znas ti koji je moj favorit...to smo razjasnili davnih dana, jel da..? hehehe Doxa je odlicna, a raketica bi na kozi bila mLooogo lepsa...
Sve u svemu jako lepa kolekcija!!! Ziv mi bio!
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Bookmarks sajtovi