Ja zaboravih da našem Zma čestitam na darežljivosti
Ja zaboravih da našem Zma čestitam na darežljivosti
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Članu Zma svaka čast zbog takvih ljudi ovaj svet još nešto vredi, a ti Bradati, vidim da si krenuo u literarne vode, što je za svaku pohvalu....
Što se čitljivosti tiče, samo zamisli da na ciferu nema ništa i nemaš problem , iz davnog iskustva sa Swatch satom.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Anbeast čestitke na odličnim satovima. Drago mi je da sam te baš ja zainteresovao za taj sat. Čestitke Željku ( zma ) na darežljivosti i želji da pomogne. Više nego korektan čovek. Dosta smo komunicirali, razmenjivali iskustva preko pp , a o čemu ako ne o ruskim satovima, i uvek je bio spreman da pomogne, prokomentariše itd .
Takođe pohvale za Rus_Pa na želji da pritekne i pomogne .
PS: Kada sam video dužinu poruke, pomislio sam šta je sad ovo. Počnem čitati vidim da sam negativac u bajci, rekoh sebi ovo moram pročitati do kraja a i vidim da se na kraju tunela krije slika Rakete.Za tako nešto se vredi potruditi. Taman kada sam počeo gubiti konce priče pojavi se kraća, verzija te se oblaci konfuzije rasčistiše.
Poslednja ispravka: skydrummer (20.2.2013. u 23:27)
Cestitam brado Hahhaha stari spamer,malo je ovo za njega
Postovanje! I ja se pridruzujem cestitkama!!! kako kazu kod nas, ko ceka taj doceka!
Svaka vam cast ljudi,kakva kolegijalnost.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Izgrebao si staklo na amfibiji
Bas se lako grebe, i ja imam par ogrebotina.
Inace dobro izgleda.
Poslednja ispravka: RUS (21.2.2013. u 11:09)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bolje je
ZAJEDNO SMO SKUPA!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi