Izgrebao je taj i Orient-a. Mnogo on nešto zavlači ruke iza ormara...kao da mu je sef tu
Izgrebao je taj i Orient-a. Mnogo on nešto zavlači ruke iza ormara...kao da mu je sef tu
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Uh, ti izgleda hoćeš da nastaviš rusko-japanski rat
Da popijemo jednu votku i jedan sake u čast novih baćuški i nindža
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bravo, svaka cast
Pogue je odlican
Gde si nabavio tu leptir kopcu?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bogami, borba je ostra! Japanci su u blagoj prednosti za sada ali ruska pojacanja su vrlo lako dostupna pa ih je uvek moguce brzo uvesti u bitku Moracu i one planinske pastire da uvucem u ovaj rat. Mozda su sada miroljubivi, ali nema dzabe papa svajcarske gardiste jos od srednjeg veka
Aj' u zdravlje nase (a i u zdravlje Japanaca, Rusa i Svajcaraca)
Dosla sa kaisem koji kaze da je kozni, ali ja ozbiljno sumnjam u lazno predstavljanje 800 kinti me kostao kais...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Gde si to uzeo?
Nije bitan kais, treba mi samo kopca sirine 20mm.
Kod casovnicara u Ruzveltovoj. Bio jedan jedini. 18mm je. Medjutim, iz poverljivih, crvendacskih izvora znadem da u Pozeskoj ima jedan matori casovnicar kod koga ima kaisica sa preklopnom kopcom po ceni nekoliko kesica kikirikija
Moram da posetim tog u Pozeskoj
Izgleda da ostadoh jedini koji nema Pogue...
Čestitam, od srca. Jedan od meni poželjnijih vintage modela, i vrapci to znaju
Bull & Pogue.. opasan dvojac, nema sta. Još jednom, čestitam
Bookmarks sajtovi