253Likes
-
Što se kanala nabavke tiče, nemam razloga da sumnjam, ali rekoh svejedno da pitam iskusnije
Samo da mu nabavim neki kaiš u boji cifera i korone, otprilike.
Pronašao sam ih nekoliko na ebay i jednu temu na WUS. Očigledno da jeste original, pravljena tokom 80ih, uglavnom za izvoz. O mehanizmu nisam uspeo da saznam ništa više.
Poslednja ispravka: RUS (12.4.2014. u 14:44)
-
Re: Araphel - moja skromna ekipa ;)
Araphel, pre bih rekao da je to pravljeno u doba pijanog dirigenta i da se prodavao kao jeftin ruski suvenir. Po meni.
-
Moguće je i to, ja samo komentarišem šta sam našao na netu...pa ako lažu mene, lažem i ja ovde. Bilo kako bilo, bitna je pažnja, a i motiv mi se uklapa uz neke majice, pa će se nositi povremeno, samo da uklopim neki kaiš. Kontam možda crveni nato ili tako nešto.
-
Čestitke, interesantan sat .Slava je iz perioda SSSR-a. Natpis USSR ukazuje da je bila namenjena izvozu.
Ovde je vrlo sličan model:
RUSSIAN-WATCHES.INFO - Soviet quartz watch Slava Navy USSR & USN Belknap
Ovde se može pročitati nešto više o mehanizmu 3056:
Chaika 3056A: the evolution of the species.
Sat je kao stvoren da se nosi na određene dane, Dan pobede, Prvi maj ...
-
-
Veberz, bez brige, nema problema...nema uvrede.
Sky, svaka čast na podacima. Sat će svakako biti nošen, e sad da li o nekim specijalnim datumima ili nekako drugačije...videćemo
Gledao sam po netu neki nato da se uklopi sa plavom nijansom, ali slaba vajda. Ipak će biti daleko lakše naći dobar crveni.
-
Lep 18mm crveni zulu je na putu...kad stigne i namontira se, slede nove slike, a i malo da se prošeta sat....taman za prvi maj.
-
-
Ovo je odlično...
Od sata koji si umalo prodao i slabo nosio, ispade "ljubimac"...
-
Još kad bi bilo načina da se ovaj pola-pola bezel insert zameni nekim koji ima samo 24h skalu, bilo bi još bolje. Ali priznajem da mi sada sat deluje daleko bolje.
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi