Baki, ako je samo sekundara problem, mislim da sam video kod svog majstora Milovana neku molniju za rasturanje. Pitaj telefonom, servis je u Zemunu, ima ga na spisku. Traži po imenu Vlasnice Ranke Rodin.
Baki, ako je samo sekundara problem, mislim da sam video kod svog majstora Milovana neku molniju za rasturanje. Pitaj telefonom, servis je u Zemunu, ima ga na spisku. Traži po imenu Vlasnice Ranke Rodin.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Nele, care, hvala imaš pun tavan, nego plaćam ćeps kad se vidimo. Neću ni zvati radnju, već mi je usput da svratim, jer radim na novosadskom (kod Iveka) . Baš ću ti javiti šta sam uradio ...
Eto, možda si spasio VladanP-a da mu ne banem sa fantomkom u 2 AM i otmem Molniu !
Ako slučajno nema kod njega, ima još jedan izvor u Zemunu. Sačekaj PP.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
UH, UH, UH... oj, oj, oj... kako se meni ovaj sat svidja... jao... par puta mi je umakao za dlaku.
Jedini Citizen koji spada u kategoriju "mora da se ima"... Fantazija mala...
Hvala, hvala ...
pripazi da jovan tebi ne upadne u 2 am
BaTA- Siiiiimmmooooooo , znači dolaziš sigurno !!! Yeeeeaaaahhhhhh ...
Zaboravih i ono najvažnije ...
Velika zahvalnica mom bratu, drugu, prijatelju , našem članu 23jewels , koji me je uputio ka ovoj odličnoj prinovi !
Hvala ti bato moj , iz sveg srca i sve snage !!!!
FANTASTICNO!
Čestitke na kupovini ! Baš mi je drago da si kupio dugo čekani, mnogo puta spominjani Victorinox. Neka te u zdravlju služi ! Čini mi se da će nedeljom ujutru glava da te zaboli zbog dileme Poljot vs Victorinox. Eeeee, slatke muke ! Još jednom čestitke!
Bookmarks sajtovi