Brajo je krasan a Seiko . Meni najljepši alpinist model.. Čestitke!
Brajo je krasan a Seiko . Meni najljepši alpinist model.. Čestitke!
Cekaj bre od kad si ti Istaknuti clan ehehehe
next year at this time I'll be a millionaire
De si Baki Fino si se ponovio, cestitam!
Baki, sjajni satovi! Hvala za detaljna predstavljanja, a i super fotke! Veliki pozz!
Veruj mi, sve dok sam gledao slike sa neta, bio sam ubedjen da je to zadnji brend koji me interesuje. Jednostavno moraš sat propustiti kroz ruke, družiti se sa njim bar nekoliko dana, da bi dao konačni sud.
U prvom momentu kada sam uhvatio sebe, da me je sat kupio kvalitetom, nisam baš prepoznao sebe. Znaš i sam da sam ja Seikoholičar i da me brend poput Breitling-a nikad nije zanimao. Ali, kada sam dobio šansu da se na duže podružim sa Brajom, njegov renome mi je odmah bio jasan.
Mnogim ljudima je teško objasniti, da ne mogu da daju sigurnu i konačnu tvrdnju ili odluku, ako sat nisu uživo videli i propustili ga kroz šake. Internet je jedno, a java i fizički kontakt sa satom je drugo...
Victorinox - real steel with mechanical soul
joppa , promatrao sam ovih dana tvoje postove i pažljivo otpratio tvoju veoma zanimljivu galeriju . Šta da ti kažem, sem da mi od tebe i te kako imponuje ovakav komentar ! Thanksss !
ShmizzzZZZ , nisu baš ni detaljni, al` ajd, čisto moje utiske... hvala tebi, na poz komentaru !
Victorinox - real steel with mechanical soul
Baki dobre satove imas sa srecom da ih nosis a znam da hoces jer ti svoje satove volis.odlicno predstavljen braja odlicne slike.samo nastavi da siris kolekciju svaka cast.
Sjajni satovi, čestitam i uzdravlju da ih nosiš.
Alpinist mi je
Bookmarks sajtovi