nemojte se cuditi postoi i luc kvarcni,sve je prvo postalo od Rusa pa ovi ukrali i dobro izreklamirali
nemojte se cuditi postoi i luc kvarcni,sve je prvo postalo od Rusa pa ovi ukrali i dobro izreklamirali
-mojoj sreći nema kraja !!! ... sa svim ne planirano, na moju ruku dospeo je jedan pravi ruski lepotan. Radi se o Strumanskie SS 18 . Za potpun doživljaj i uistinu prelep zvuk kucanja je zadužen 3133 mehanizam.
Žao mi je što fotografije ne mogu pokazati pravu lepotu ovog dase... Planirani Seiko će još malo pričekati, jer ovog Ruju kao da sam čekao celog života... (tako se bar osećam)
Sat sam kupio kao polovan , ali pravo čudo kako je dobro očuvan, s`obzirom na titaniumsko kućište. Kao iz radnje...
Backarelli
Eto vidš da nikome nisam rekao
A sad i zvanične čestitke na vlo lepom i kvalitetnom satu
Neka te dugo i verno služi.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Prelep sat. Po meni, 3133 ima neki poseban smek koji ne jedan drugi mehanizam ne poseduje svaka cast
cestitam u zdravlju da ga nosis.stvarno je dobar sat.
Pa ti si morao prvi da saznaš , a i znao sam da ćeš opravdati moje poverenje ! Znaš i sam da "visim" u tvojoj kolekciji, tako da nisam izdržao da ti ne kažem. Eto... hvala, druže moj, na iskrenim čestitkama !
Da mi nije vas, ko zna da li bi osetio taj šmek . Sreća je vrlo skroman pridev, kako se osećam. 23jewels , hvala na čestitkama...
Hteo bih samo da naglasim moju zahvalnost članu Jagos kao i Vladan-uP , koji su zaslužni za moje radovanje .
Da, vidis, promakao mi je ovaj oglas, jednim udarcem dobijes rusa, mehanicki hronograf i titanijum.
Bookmarks sajtovi