Poslednja ispravka: backarelli (24.12.2011. u 19:51)
-juče sam imao malo vremena, te iz dosade uzeh onog malog reklamnog švajcarca (FSW) da vidim posle 100god , šta li se desilo sa baterijom koja je u njemu. Iznenadih se ,kad sam video da sam bateriju već izvadio, da ne napravi haos...
Odnesem ga danas kod sajdžije, stavim novu bateriju i kaiš. Zamolio sam ga da pogledam kroz okular i video "Swiss Ronda one jewel" i na drugom delu "315" . Sajdžija kaže da je mašinica kao nova. Uslikao sam je nekim telefonom, pa se slabo vidi...
Drago mi je ,što ga spasih da ne ode u djubre. Mali je (38) , ali nekako mi drag, jer me potseća na neka sretna vremena. Evo kako izgleda sa novim kaišem...
...ako ništa drugo, bar sam srećan što ga izbavih iz kutije da vidi svetlo dana. I njemu drago, pa kao da je malo sinuo
backarelli,od sveg srca ti cestitam na sturmanskom.Ja volim satove a posebno ruse i apsolutno razumem tvoje odusevljenje!A sturmanski ti je ko lutka,vrhunska stvarcica!Slazem se sa tobom-nemoj da ga otudjis-bila bi gre'ota,nek ostane tvoj!Sve najbolje!Pozdrav!
Hvala na lepim rečima ! Što se sata tiče, jurio sam ga pre nego što sam i došao na ovaj forum (oko 2god) i onda uz pomoć Sveta Satova i mog, sada već drugara jagos-a, uspeo da se dočepam skoro novog primerka. To je za mene moj gral... ima još modela koje bih voleo da imam, ali ne sa tolikom željom kao njega. Za mene, jednostavno savršen, maksimalno duševan...
PS ostala mi je još jedna ne ostvarena želja koja nema toliko veze sa satovima, a to je crna Volga, sa crvenim plišanim sedištima !!!
Poslednja ispravka: backarelli (5.2.2012. u 0:22)
uh ja pomislio da se i meni ostvarila zelja da nam se javio putin licno
Paa tovaris jagos,zemi si pampers-ovde putin licno! A za Volgu,pa da vidis i ja bi voleo,pre 10-ak god.imao sam priliku da je kupim-bila je skoro NOOVAAA,ko iz fabrike,doduse bila je plava.Al jbga ko da je kupi kad trosi i po 25l supera,pa sam kao alternativu uzo Moskvica ko lutku,on je bar trosio upola manje.Ma naci ces backarelli i Volgu samo polako i... stedi za plin.Pozdrav!
Blessed is he who in the name of charity and good will shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon those with great vengeance and with furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know that my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee.'
Bookmarks sajtovi