Bakili,super!!!!!!!!!!!!!
Svakoga dana sve vise.......
Bakili,super!!!!!!!!!!!!!
Svakoga dana sve vise.......
next year at this time I'll be a millionaire
-evo i kod mene nekih promena... najme, "beli" Wenger otišao u drugi topli dom ! Mali komandos (70725) je dobio od božićka lepi novi Seikov najlon kaiš, koji se lepo uklopio, pa evo neka fotka...
...nije loše i udobno je prilično.
E sad , dugo očekivani model je sleteo u moju mini-kolekciju ! Elem , to je moja patnja već dugo, pa je i na njega došao red . Evo ga u sledećem postu...
... moji drugari i braća, već znaju o kom modelu je reč .
Sa punom radošću i veseljem, obradovao sam se sa SEIKO SNZG13K1 modelom !!!!
Pošto je o tom modelu već dosta rečeno, neću gnjaviti mnogo tekstom, već evo nešto lošijih fotki, uslikanih telefonom...
Kartonski tanki preko, pa pakovanje obloženo nekom veštačkom kožom, prijatnom na dodir.
...kada sam otvorio pakovanje, sačekalo me veoma prijatno iznenadjenje. Za moj ukus , zajsta pravi lepotan !
...izvadih iz kutije, te mi bilo zanimljivo da ga uporedim sa svetlucavim Casio-m .
... i sa Wenger-om
...sumnjao sam u diameter , ali bezpotrebno. Odlično "pasuje" !
...narukvica ništa posebno, ali sam se i nadao tome. Mogu reći, da je na Casio modelu čak i bolja. Jedino mi se dopada kopča. Ona nije loša...
...mehanizam zanimljiv, obzirom na cenovni rang
...evo i ne potpisane krunice debljina (visina) sata sa svim O.K
...o luminaciji , kada su Seiko satovi u pitanju, suvišno je bilo šta reći...
Eto, toliko od mene. Ja prezadovoljan ovim lepotanom... ma pun sreće !!!!! ...sat je
Čestitke i neka te dugo i u zdravlju služi
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Cestitam druze, sat je odlican....govorim iz licnog iskustva!!
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Čestitam, sat je prelep, naročito mi se sviđa iluminacija. Neka te u zdravlju i veselju služi!
E pa druze backarelli - nek je sa srecom! Zaista je pravi lepotan i drago mi je da si docekao ovaj zaista fenomenalan sat .
I svaka cast na dovoljno prisebnosti da nam ga odmah i docaras fotkama i kratkim opisom .
No time to lose
odlican izbor, nekako mi bas ide uz tvoj "lik i delo"!
(posto te nema online, pretpostavljam da lezis, pokriven preko glave, i slusas kako kucka! )
jole777 kaže:
Tacno znam taj osecaj kada otvaras kutiju u kojoj je sat koji toliko zelis, a znam odlicno koliko si zeleo ovaj model. kao sto u jednoj reklami rekose, ima stvari koje novac ne moze kupiti, a to je upravo tvoja sreca izazvana ovim satom. Ja kada sam video slike, obradovao sam se kao da sam ja dosao do nekog od svojih silno zeljenih modela. I da ne tupim dalje, nas dvojica znamo sta onaj drugi misli i kada ne kaze, pa cu samo iskoristti priliku da ti cestitam na kupovini i pozelim da te dobro sluzi, u sta ne sumnjam, seiko je to, pa da ga jednog dana ponosno predas svom nasledniku, jer znam da ovaj sat ostaje kod tebe, zauvek
cestitam druze sa srecom da ga nosis.sat je prelep.
Bookmarks sajtovi