Čestitam backarelli ! Ko čeka taj i dočeka. Lep sat, univerzalno lep. Može čovek da mu traži manu do sutra, neće je naći. Seiko je to.
Čestitam backarelli ! Ko čeka taj i dočeka. Lep sat, univerzalno lep. Može čovek da mu traži manu do sutra, neće je naći. Seiko je to.
Da ti ovom prilikom i zvanicno,tj pismenim putem cestitam na ovom satu.A znam koliko si ga cekao i kako si se osecao kada si ga dobio. Uostalom 23jewels je to odlicno objasnio.Ja sam stvarno bio odusevljen kad si mi rekao da si ga narucio,a kad je stigao,kao da je stigao meni.
Jos samo nadji crni kozni kais sa crvenim stepom,da se slozi uz
Sto se tice samog sata,mogu reci i ovde sto sam ti rekao kad smo se culi...
SAT JE FENOMENALAN!!!
Samo jos stavi crni kozni kais sa crvenim stepom da se slozi uz sekundaru i bice k'o bombona.
Ej,drug,čestitam.
Uspori malo.Približavaš se opasnom trenutku da ispuniš sve želje
Što reče neko-drago mi je kao da sam ga ja dobio.
Nek je sa srećom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Drugari moji , samo kad bih mogao da vam rečima opišem ,kako sam se osećao, dok sam čitao vaše komentare . Srce se steglo od sreće i emotivno sam jednostavno, nokautiran !!! Ovaj mali smajlić nije tužan, već ga steglo od sreće, dok malo ne dodje sebi...
Neću nikog ponaosob nabrajati , svi znate koliko vas (ne gotivim, to je bez veze, nego...) VOLIM BRE !!!
Uistinu vam želim, ovako lepe i srećne trenutke ,kao što je ovaj moj sada ! Nijedan sat bez vas nebi imao ovoliko smisla i ljubavi !
Sve vas volim i puno PUNO pozdravljam ! Živi bili !!!!!
^
Jel si pustio suzu ili se samo stegla knedla u grlu?
-heeeeeeeeeee , Djordje brate , daće Bog da sevne uskoro tvoj gral kod tebe u kolekciju , pa kad ti budem sastavio post, oooddeee paklica maramica dok si rek`o keks, sam ti zezaj !!!!
Ovo je sto cekam je daleko od grala,ali je po gabaritima slicno.
Gral ce ostati nedostizan,ali nema veze,bar se lozim.
Iako se javljam kasno, pridruzujem se cestitkama na novom satu.
Obzirom da sam imao priliku da ga vidim uzivo backarelli-jevoj ruci, mogu reci da je pun pogodak!!!
U ZDRAVLJU GA NOSIO i DUGO TE SLUZIO!
Si fueris Romae, romano vivito mori, si fueris alibi vivito sicut ibi!
EEee, božićko , nikad nije kasno ! Hvala na čestitkama...
Nisam ni ja dao doprinos....
Baki care odusevljavas me...
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi