Druže, u zdravlju da ga nosiš . Odličan sat.
Druže, u zdravlju da ga nosiš . Odličan sat.
Zmaje , bato moj, pa ti znaš da je meni taj tvoj Glashutte najlepši sat na forumu !!! Takav mi je ukus. Hiljadu puta sam već rekao, da mi dodje da prodam bubreg zbog tog Glashutte-a . Ovaj Citizen jako liči na njega i ako ima neki svoj karakter. Dakle, puno mi se svidja !
Drugari moji, još jednopm hvala na iskrenim čestitkama ! Šta bi ja bez vas !?!
JAOOOOOOO...
Toliko smo poruka razmenili na temu ovog sata, toliko oglasa po berzama prevrnuli gledajući ga...i ne mogu da verujem da ga vidim na tvojoj ruci tako brzo Zaista, nista manje jak osecaj nego da sam ga ja sebi kupio, znam koliko ti se dopadao, koliko si ga zeleo...sat je prelep, svaka cast Citizenu na ovom remek delu... Ja sam siguran da ce te sluziti dugo, i da ce imati pocasno mesto u tvojoj kolekciji
Pa gde si ,brate moj mili, čekam te danima !!!! UUffff , pa i nije tako brzo... Boga mi, patnja je trajala više od pola godine. Počasno mesto za njega je odvojeno odavno !
Hvala ti na čestitkama i zajsta mi je zadovoljstvo što te vidim on-line !
...izgleda da se stvarno isplati preturati po kući.
Tražim neki ćaletov stari alat i nabasam na "ruskinju" . Otvorim poklopac, vidim cifer ceo, nema kazaljke za sekunde. Probam navijem, ona radi...ljubi je backarelli, pa ko zna pre koliko godina je poslednji put ruskinja navijena !
Odem pitam ćaleta čija je i odakle kod nas, kaže on "....aaaaa, vidi ! Pa gde si TO naš`o !?! Ja ga kupio i ne sećam se kad..."
Ja mu kažem "...to je sat tata, a ne TO ! I još nešto, sad je moj" Brate mili, sat je stajao sigurno 20tak godina ne nošen i ne navijan i ladno radi. Kaže ćale da mu je ispao, te je odneo nekom uraru. Ovaj kao namestio, ali izvadio kazaljku koja je otpala, da ne "leti" po ciferu.
Čini mi se da VladanP ima sličnu ruskinju , te ću od njega morati maznuti sekundaru...
Čestitke na ''iskopini''
Sat koji može da bude večan.
Što se kazaljke za sekundaru tiče,skini jednu sa Citizena...I tako ih ima tri. Šta će nekome TRI kazaljke
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Reci baki kad nadjes sat tako, nema bolje, sad znas kako je meni bilo kad sam naso timeforceBas mi je drago baki za novog ljubimca
Hvala ljudi !
...kad već nedaš (cicijo) , bar si dao dobar predlog . Nemam alat, al` imam britvicu što na lukac i papriku miriše (kao naši preprodavci s`pijace) te krećem u "čupanje" .
...sumlja je opako velika, ali iz tvojih usta u Božje uvo !!!
Hvala, baki moj... valjda ćemo iskopati vremenom još koji !
Baki sad cemo svi da preturamo po kucama dao si nam domaci
Bookmarks sajtovi