Nick , od srca hvala na pohvalama ! ! ! samo bih da dodam, da velike zasluge ima forum i moji drugari sa foruma . Kako u pomoći za izbor, tako i u druženju , (da ne kažem) obučavanju , bodrenju ....
Nick , od srca hvala na pohvalama ! ! ! samo bih da dodam, da velike zasluge ima forum i moji drugari sa foruma . Kako u pomoći za izbor, tako i u druženju , (da ne kažem) obučavanju , bodrenju ....
Ništa lepše nego kad na ovako malom mestu ima toliko predivnih ljudi.Čestitke za drugare!Veliki pozdrav svima!
@bajker01
Znas sta je lepse? Kad se ulogujes na forum,a tamo dole na kraju,gde se vidi ko je prisutan,sve vrvi od "pluseva"-prijatelja.
Cuj ovog, kicato mu... Jet ti oces modu, jel... estradu? Onda kupi lepo Amrani, versaci, Kenzo (prc, japanac ) i nece da bude kicasto
Kupio si satinu, bre, pod tenak da ga stavis, nista mu biti nece. Iako i dalje mislim ono sto napisah u sms-u, ne mogu reci da mi nije drago sto si sebe ponovio jednim ovakvim satom. Sat je fenomenalan
Baki ja mislim da bi ti sad lepo lego jedan stari mehanicki hronograf al da bude dobar i orginalan u potpunosti.malo kontrasta casiu bas bi leglo
...heheeehhh... brat moj , znaš ti već za moje ne sanice, kad počMu satovi pred oči da izleću. Zato, zbog radi zdraaavlja sam morao
__________________________________________________ ___________________________
Jagose , ma nisam ja te sreće, da me "zabode" neki recimo Seiko vintage chrono u takvom stanju
Mada, nikad se ne zna, možda ovih dana i izleti neki, ko to zna... uuuhhhh , kako bi voleo onaj "Blue Eye"
Ali je do njega teško stići ! Pa vidi ga bre !!!!!
...ali neće mene "to june da mune"
Poslednja ispravka: backarelli (2.10.2012. u 19:22)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Morao sam
SATITIS me ne pušta , te sam se dočepao željenog i sada već legendarnog ...
----------Seiko Vintage Chrono 6139-7060 "Blue Eye"----------
Neću mnogo daviti pričom, jer je već dosta toga rečeno o satu . Ovaj dasa je rodjen Jula 1976 godine . Može se reći, vrlo očuvan, sve je na njemu originalno, mašina radi kao singer ! Kako smo već i navikli od vintage Seko modela, vrlo je precizan, a odstupanja minimalna. Ono što ga čeka je poliranje i ima da izgleda kao iz radnje !
Evo par slika pridošlice ...
...evo kako na ruci izgleda =>
...nadjoh neku bezvezni "kožni" kaiš za probu. Ovde će sevnuti neka plava (tamnija) koža iz "trkač" serije (vintage sa tri rupe) =>
Vidjaćemo još ovog lepotana u "sat pre-posle servisa" , za sada ovoliko.
Takodje bih da se zahvalim članu jagos na pomoći oko ovog odličnog , očuvanog i zajsta "šmek" sata !!!
Veliki PozzZZZ -backarelli-
Victorinox - real steel with mechanical soul
Bravo baki, drago mi je da si nasao zeljeni model.
Kao sto kazes, kad se ispolira i kad dodje neka racing narukvica, bice to nesto posebno
Odlican je sat! Cestitke,brate.
P.S.
A koga je to ikada napustio SATITIS?
Bookmarks sajtovi