oces da mi gledas u solju
next year at this time I'll be a millionaire
Nema me dan na forumu i vidi šta se izdešava! Čestitam kolega prelep SEIKO!
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Došao je dan, kada je (slobodno mogu reći) moj sveti gral dobio novo odelce...
Jako mi je teško, rečima da opišem moje stanje kada sam video sat posle Pugove intervencije. Moram reći, da se čovek zajsta maksimalno potrudio i uložio svoje majstorstvo, da ispoštuje moje prohteve i želje.
Ono čemu se nisam nadao je ,da će sat bolje izgledati nego što sam ja imao u mojoj mašti ! Zaista sam ,blago rečeno ,frapirano-oduševljen radom majstor-Puga . Evo nešto lošijih slika, koje sam uslikao telefonom i koje ne mogu dočarati pravi doživljaj kada se vidi sat uživo. Najblaže rečeno, kaiš se toliko "stopio" sa satom, da je mene bukvalno obuzela jeza, kada sam sat stavio na ruku.
Hteo bih se još jednom zahvaliti članu jagos , koji me je maksimalno ispoštovao i omogućio mi da dodjem do mog svetog grala !
Poslednja ispravka: backarelli (30.5.2012. u 0:35)
Cestitke za majstor Puga, i sa moje strane, zaista svakim svojim delom postavlja sve vece standarde, tako da ne čudi činjenica da su i našs očekivanja velika. Kaiš je legao kao saliven, kao fabrički,ma kakvi...i bolje. Sat mnogo mocno deluje, posebno mi se dopada boja štepa... Što se osećaja tiče, neka svako pokuša svoj najdraži sat da ostavi negde 3 meseca, da ga ne vidi, da ga ne nosi, i onda neka ga stavi na ruku, a kamo li kada dolazi u potpuno novom izdanju
Želim ti mnogo nedelja i praznika da ga nosiš, brate moj, da uživaš u svakom trenutku sa njim, a znam da hoćeš. Neka te dugo služi.
Uhhh , brate moj , znaš da mi čestitke od tebe i te kako znače !
baki sat opasno izgleda.da te sluzi 100 godina pa posle ga daj nekom.bas sam se odusevio cestitke i pugu.valjda cu ga i ja upoznati.bas mi je milo da ti se sat toliko dopada.
Odličan sat, odličan kaiš velikog znalca. Sviđa mi se taj tip kaiša, boja štepa. Lepo je videti kad neko zna da uživa u svojim satovima a ti backarelli definitivno umeš. U zdravlju ga nosio.
Uh , drugari moji, moje uživanje je deset puta veće, kad ste i vi uz mene !
Bookmarks sajtovi