I od mene cestitke! Crvene kazaljke i plavi okvir podbrojcanika, ovom satu daju prelep izgled. Nekada je potrebno tako malo da sat izgleda prelepo. Uzivaj u njemu!
I od mene cestitke! Crvene kazaljke i plavi okvir podbrojcanika, ovom satu daju prelep izgled. Nekada je potrebno tako malo da sat izgleda prelepo. Uzivaj u njemu!
Odlican sat!!! Stvarno odlican!!!
Prelep,bravo 01
Hvala,ZMA i Zagore!
Gospodine Bajkeru da li ste taj Seiko narucili iz fabrike???
next year at this time I'll be a millionaire
Hvala Milane,ali ipak je još daleko od takvog stanja(bio sam nestrpljiv da što pre krene u "život"),ali ću se potruditi da bude baš takav!Pozdrav!
Iskrene cestitke Bajkeru , tebi na izboru sata a Dr.Iggy-ju na obavljenom poslu
Hvala Stojane,IGGY je stvarno odradio fenomenalan posao!
vau svak cast ) bas je lep to je i meni stvarno lep sat, doduse ja imam drugu kombinaciju boja
I moj ceka dug put oporavka do starog sjaja Interesuje me kako je radjeno ciscenje cifera ? i ponovno stavljanje fosfora na mom se jedva vidi a na skazaljkama uopste ne
Inace meni nece da se okrece unutrasnji prsten navodno su otisli zupci na njemu a ono sto sam gledao online od delova nije isto kao u originalu, jel neko zna gde bi jos mogao to da nadjem?
Hvala na čestitkama!Što se tiče radova,majstor IGGY je to odradio ,tako da ne mogu da ti pomognem informacijama(daću ti njegov broj),a moguće je da on ima unutrašnji bezel koji tražiš.Veliki pozdrav!
Bookmarks sajtovi