Drugari hvala na komentarima i lepim željama!
Drugari hvala na komentarima i lepim željama!
Odlican sat Bajkeru
bajker01, nekako mi je promakao ovaj sat, a zaista se radi o prelepom i vrlo interesantnom Orientu! Svaka cast na prinovi
No time to lose
Hvala Vladas,ja sam prvi put ugledao ovaj sat i odmah ga poželeo.
sjajno !
Kolekciju je pojačao još jedan japanac.U pitanju je Seiko Quartz sports 100, u čeliku.Jedna zanimljivost,kada sam ga uzeo sad je bio tačan ali je preskako po dve sekunde,uplašio sam se da nešto nije u redu ali su mi u servisu rekli da seiko tako radi kad oslabi baterija i da je to signal za zamenu.Zamenio i sad je sve ok.
Dobar Nindza!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Uhhhh, kakve jesenje fotke a i sat je naravno vrh!
Amfibija koju sam već predstavio ranije,sad je dobila kožnu narukvicu.Kod nje se pojavio problem,naime sat je znao da "nenormalno"vrti vreme(preskoči po par sati).Problem je bio u nožici cifera kojia se odlomila pa je cifer mrdao i vršio pritisak na kazaljke.Pošto sam bio raspoložen za popraviti ili uništiti rasturio sam sat,skinuo nožicu koja je bila zalomljena,vratio je na mesto i fiksirao super lepkom,montaža kazaljki je bila stresna ali kada sam sve sklopio ,rezultat je tu:radi perfektno.Možda se nekome pojavi sličan problem pa nije na odmet da znate.
Dobro si to odradio.
Svidja mi se ova slika u casi
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi