Na odmoru je sigurno bilo extra. Nego, taj Nautilus kao da je napravljen za more i odmor. Na prvoj slici sjajno izgleda !!!
Na odmoru je sigurno bilo extra. Nego, taj Nautilus kao da je napravljen za more i odmor. Na prvoj slici sjajno izgleda !!!
bajker, odlične fotke, ali nisu za one plašljive (žena mi se uplašila od kada je videla tu živuljku )
Gde si ga vodio na more?
Vodio sam ga na Stavros. Ta čudna živuljka je dobroćudni mali račić koji naseljava napuštenu kućicu puža a koje sam svakodnevno maltretirao na plaži i naravno nepovređene vraćao u vodu.
Lepo, lepo. Dobro je što si napisao da si ga vraćao nepovređenog u vodu, inače bi sebi za vrat natovario Milana zmaja zaštitnika kornjača, i hordu boraca za prava životinja...
Dobrodošlica,slike su odlične
Da,boss poceo sam da pisem o ugnjetavanju racica ali sam se malo opustio.... s obizrom da opet imam at morate da vodite racuna o svim morsko flori i fauni
valjda sam ovo dobro srocio ))
next year at this time I'll be a millionaire
Ovih dana nosim na ruci Seiko 6119-6023 Sports sedamdesetku staru 42 godine. Sat je veoma tačan i udoban za nošenje a slike ponovo postavljam zato što sam ga poslednjih par dana ponovo polirao jer nisam bio zadovoljan nekim detaljima. Cifer jako dobro svetli u mraku ali ne uspevam da napravim kvalitetne fotografije.
Prelep seiko
Maestralan rad prijatelju!
Bookmarks sajtovi