Hvala svima na podršci i pozitivnim komentarima, drago mi je da vam se svideo moj rad i odluka da montiram mineralna stakla na satove.
Hvala svima na podršci i pozitivnim komentarima, drago mi je da vam se svideo moj rad i odluka da montiram mineralna stakla na satove.
Bajkera licno poznajem.
Znam koliko je to temeljan covek u svemu, koliko moze i zna da uradi - popravi- napravi - montira...u vecini slucajeva pedantnije i bolje nego majstor koji se time profesionalno bavi, kada kazem ovo nemislim samo na satove.Tu smo na neki nacin slicni, pa nista manje nisam ni ocekivao od njega.
Kada je svaka sledeca restauracija na vidiku , ovaj rad me tera da ocekujem jos vise. BRAVO MAJSTORE!!!
UH, tek sad dođoh na forum, a prvi post koji sam video je ovaj Bajkerov.
Ukratko, zanemeo sam
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bravo bajkeru, ti iggy ste stvarno maijstori tog posla
Svaka čast prijatelju!!!
Aaaa, pa ovo su đunte sa sitnim nutom ...
Pa oni su sada bolji nego novi!!! Bravo!!!
Auuu svaka čast, fenomenalno izgledaju. A ja razmišljam kome da dam dva seiko digitalca na opravku. Sada znam, evo da organizujem ,,takmičenje", naime pošto su dva seika iz slične serije jedan da dam Bajkeru a drugi Iggy-u pa da vidimo koji će to perfektnije obaviti.
Dr.Bajkeru pravi si perfekcionista ,sat odradjen do najsitnijih detalja ostavlja bez reci
Bookmarks sajtovi