Evo još par svežih fotki, da zasladim.
Evo još par svežih fotki, da zasladim.
Lepo nema šta. Neko stavi jedan ali Rusi tri helijumska ventila, da se nađe . Super su satovi !
Fantasticno izgledaju.
Ovako re-hromirani , ispoliranih narukvica i sa deeebelim mineralnim staklima, ove elektronike dozivele su katarzu, i siguran sam da bi na DWF - The Digital Watch Forum • Index page izazvale ogromnu paznju i dostigle veliku cenu...
.....eeeeee , kada se uloži ljubav i srce u sam rad, kako to ulaže upravo čika-Bajker71 , sa svim je normalno i izazivanje pažnje i pozitivnih komentara. Ima li šta lepše, nego kad posle uloženog truda i pažnje, ovako dobro ispadne završnica ? Odgovoriću sam sebi - Nema, brate moj, nema....
Victorinox - real steel with mechanical soul
Ne znam kako mi ovo promace...prava majstorija, svaka cast!
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Hvala drugari vaša mi podrška puno znači. Lepo je videti da ipak na ovom forumu ima ljudi koji lepotu vide i u malim stvarima i satovima koji nisu tako skupi. Lepo je videti da neko ipak ceni Igijevu, moju i ljubav nas kolekcionara, restauratora i zaljubljenika u stare satove iz nekih lepih vremena koja su na žalost iza nas. To šarenilo ukusa i afiniteta daje forumu onu poželjnu "aromu" pošto smatram da forum ne treba da bude samo izlog bezobrazno skupih brendova čije ime ne umem ni da izgovorim. Još jednom hvala vam svima, vi ste mi dodatni motiv za dalji rad.
Svaka cast, ovo je velemajstorski uradjeno. K'o sto neko rece, bolje nego novo.
"Ja se tebi (u ovom slucaju Vama) divim do imbecilnosti!"
potpisujem!....pošto smatram da forum ne treba da bude samo izlog bezobrazno skupih brendova čije ime ne umem ni da izgovorim....
.....i ja bi potpis`o , al` ne`am plajvaz .
Victorinox - real steel with mechanical soul
Bookmarks sajtovi