607Likes
-
-
-
-
Re: Bancika - moja kolekcija
-
-
-
-
Danas predstavljam ostatak kasive iz skorasnje nabavke
Prvo italijanski kais od prirodne gume, u jarko crvenoj boji. Zainteresovao me Kevin O'Learey (Mr Wonderful) za crvene kaiseve i nekad su stvarno zanimljivi i mogu da otvore lepo celu odevnu kombinaciju. Privuklo me to sto ne ide na klasicnu kopcu sa rupicama, nego ima metalnu kopcu kao brazletna. Uz to je ovaj model "reversible", jedna strana mu je glatka (na slici), a druga je otprilike kao povrsina napolitanki Jedina mana takvog sistema je sto se sece na duzinu i posle ne moze da se produzi...ali nije neka preskupa investicija, pa i nije neki problem. Ici ce ok na razne satove, a za pocetak evo ga na PADI-ju. Fino se igra sa ovim crvenim detaljima na satu.
Drugi je Hirsch Lucca, prvenstveno za Seiko Presage, mada ce ici dobro i na Tissot PRS516. Dosta je debeo na sredini, pa mozda ne bi isao dobro mozda na neke bas tanke, elegantne satove, ali na ove moje od 13-14mm ide skroz dobro. Boja je odlicna, kvalitet koze isto super, koliko mogu da primetim.
-
-
Koliko će taj sos da bude ljut? Jel imaš neku debelu metalnu posudu? Da slučajno ne progori neka tanja...
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi