Bas htedoh da napisem kako mi je Braja favorit iskljucivo zbog toga sto je kvarc u pitanju. Sta ces, ukusi se razlikuju.
Kad budes imao vremena, postavi jos neku sliku braje.
Bas htedoh da napisem kako mi je Braja favorit iskljucivo zbog toga sto je kvarc u pitanju. Sta ces, ukusi se razlikuju.
Kad budes imao vremena, postavi jos neku sliku braje.
Poslednja ispravka: RUS (26.1.2014. u 10:18)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bice postavljene slike sat je zaista odlican u svakom pogledu.
Veoma lepa kolekcija
Jeste da se na ovakvim temama često istakne neki favorit, ali moram da priznam da mi je ovde teško da odaberem, jer su svi lepi. Imaš odličan ukus, a satovi su zaista prva liga.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Dobro došao na forum. Lepa kolekcija. U zdravlju ih nosio.
Neki ljudi, poput mene, dodju na forum kako bi nasli pomoc za svoj prvi sat. A neki ljudi, poput bandida, dodju na forum i iz cuga ostave ljude spustenih vilica.
Vrlo lepa kolekcija, favorit mi je JL F1
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Jos jednom - pozdrav BANDIDO. Izuzetno lepa kolekcija, nema sta! Meni je bas taj Longines najlepsi .
No time to lose
Jos jednom hvala vam svima na cestitkama,dobrodoslici,lijepim rijecima,ja to shvatam kao podrsku i ohrabrenje.Do sada nisam bio clan niti jednog foruma ovom sam pristupio bojazljivo,a vec sada se osjecam predivno jer imam osjecaj pripadnosti sto mi je nedostajalo i sto je u ovim vremenima priznacete tesko pronaci.Nadam se dugom i lijepom druzenju hvala na podrsci.Pozz
Cestitke lepa kolekcija.Braja i Longi su.
Lepo nema sta,cestitam ti u nadi da ces se i siriti
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi