Odlična kolekcija. Parnis mi je najlepši, ako je kvalitet bar delom kao izgled onda je ovo super sat.
Odlična kolekcija. Parnis mi je najlepši, ako je kvalitet bar delom kao izgled onda je ovo super sat.
Svi satovi su prelijepi ali je Parnis najljepši! Samo...vrati mu narukvicu nekako mi ne ide ta žuta iz njega !
Da, ona braon koža mu odlično "čuči".
Reci mi, da li je Parnis 44 ili 47mm?
Tom Parnisu je uglavljena originalna Eta, jesi pisao o postupku na forumu?
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
U pitanju je 44mm verzija.
Vlajo naravno da sam pisao, kada sam prestavljao sat. To uglavljena mi zvuci malo prejako, pre bih rekao da je ubacen Unitas (R), posto su indeticni mehanizmi, pa i ne postoji postupak, izvadi se klon i ubaci se original.
Poslednja ispravka: bezbi (13.9.2013. u 15:52)
Ok, odlično da je išlo glatko, znam da su ljudi imali problema sa dimenzijama ili krunicom. Unitas je neuništiv. Jel safirno staklo, znam da je moglo da se naruči uz doplatu?
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi