Au drustvo pa vi nista da me pitate
Strasno, jeste da nisam aktivan ali ipak
Sector je isao u servis gde su jedva skinuli zadnji poklopac, mala digresija telo os aluminijuma ima problema kada ga zatvorite celicnim poklopcem Stavljena je nova renata baterija, zamenjena igla na narukvici i sat je podesen i radi.
E sada posto nikako ljudski da uslikam moje satove, resih danas na brzinu da uslikam bar njega.
Pa se nadam da su vam slike zadovoljavajuce. Slobodno mi recite vase misljenje i onjima a i o satu.
Inace sa sectorom imam sada svojevrstan problem, on radi, ali je u fijoci ja prosto nisam bas nesto naklonjen satovima na bateriju, tak oda u neko skorije vreme planiram da ga prodam sto mi je opet problem jer mi trazi previse energije, il ida ga menjam sa nekim ko ima neki mehanicki sat a voli vise na bateriju.
Da je sector pretrpeo dosta nosenja jeste, da me nesto odusevio kao firma i dalje nije, ali daleko da mislim da je neki levi proizvodjac satova.
Eto to je Sector Inace uskoro ako se i vreme prolepsa cu da uslikam ponovo neki od mojih satova, a imam i jedan novi Seiko pa ce biti red i njega da predstavim
Bookmarks sajtovi