Ovako sa slike ne izgleda lose, mada mozes i crni kais da stavis na njega. Kad na crni brojcanik stavis crni kais ne mozes da pogresis.
Ovako sa slike ne izgleda lose, mada mozes i crni kais da stavis na njega. Kad na crni brojcanik stavis crni kais ne mozes da pogresis.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
osim sto najmanje volim je crni kais Hteo sam neki svetliji u boji sekundare da malo dignem ali dzaba ovde nemoz naci kvalitet i boju u jednom
joj kako bi mu legao kais koji je na mom Citizenu...pogledaj danas sam ga postavio u temi..."Koji sat no.......
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
MMario bio je jedan slican ali siri ovo je 16mm a veruj mi da je ovaj kvalitetan braon crvenkasi, inace volim i ja taj stil grube koze i taj sam video slican koji bi cucnuo na moj Seiko Pogue koji imam, pogledaj imas sliku njegovu kod mene u ovoj temi
Inace taj tvoj sat je ekstra podseca me na Komandirski jedan koji je pravljen noviji ogroman i slican
Po meni oko kaisa nema greske, prava stvar nema sta.
Ne mogu da se setim gde sam na netu video taj sat,verovatno limundo il ko ce ga znati i odmah sam posumnjao da je Prim u pitanju.
Bez pogovora simpaticon satic.
Jeste kupio sam ga na Limunadi za celih 499 dinara, bio mi simpa a i da ga malo nosi mza svak idan, ispade da je i prica iza njega lepa Verovatno je prim na mehanizmu ima samo oznaku 68 i to je sve Otvoricu ga ovih dana nesto sam sad u guzvi i uslikati, radi dobro nema nikakvih problema sada je radni sat za svak idan
Cehoslovak je sinoc stao e bestraga a taman ga pohvalih... sad mora na servis a Seiko sam aktivirao
Malo pre nove godine sam dobio jedan vrlo vredan poklon. Naime vec dugo trazim neki jumper sat i stalno mi promakne ako ga i vidim, posto sam ostavio oglas da trazim Jumper sat javio mi se svima nama poznati Zagor i poslao mi jedan Maty kao poklon.
U danasnje vreme takav gest je jos vise za ceniti kad znamo kako svi stojimo. Maty je prelep, nije bio u funkciji i posle posete mom prijatelju ponovo je poceo da zivi Ostaje jos najvise kozmetickog sredjivanja koje ce ici postepeno, a za pocetak cu morati da sacekam da pazarim jedan kais novi posto je sirina 24mm za doticni
Slike koje cu sada postaviti sam slikao cim je sat stigao da vidite o cemu se radi i nazalost nisu nekog kvaliteta ali cu uskoro slikati ponovo i to bolje.
Zagore hvala ti jos jednom najiskrenije !
Nema na cemu brate,drago mi je da si srecan. Neka te dugo sluzi
Bookmarks sajtovi