Rus_PA pa malo me nervira ali me vise nervira da je ostavim negde na servisu pa mi je ovak osasvim ok, samo da nadjem certina krunicu i eto kompletan sat
Inace u petak sam nabavio novi kajs za Seiko, a Certini vratio njen, i moram priznati da sam zadovoljan pogotovo sa cenom i sa izgledom Voleo bi da je konac malo zuckast pre nego beo ali sta sada da radim tako je kako je Kako vam se cini?
Odlican je
nista ne smeta sto je konac beo
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
ma to mu tek daje poseban smek,odlicno izgleda!!!
Kais ti je super,lepo se uklopio.A konac ce ti se vremenom isprljati i pozuteti .Mala sala nemoj zameriti.
hvala drugari Usao sam u jednu radnju, nisu imali plavi video sam jedan drugi ali je bio 18 a rupa je 19, a Pugo mi rece da uzmem 19 ili 20 ako nema 19, odem u neku casovnicarsku radnju cena jos veca, i odem u drugu prodavnicu iste firme i odma vidim plavi i kazem taj, gledali smo jos neke ali ne ovaj sam odma video I dobro je da ima skroz rupice ja ionako vazda moram busiti dodatne Sto se tice markera pa ono zeznucu nesto pa posle sve moram farbati u zuto Sto se tice ciscenja i ja sam danas gledao kako je lep i beo i onda pomislih boze ako se isprlja? :O ali cenim da ce sve biti ok Da ste samo mesec i pol ranije videli taj sat ko zna sta bi mislili, bez krunice, polomljenog kljuca, izgrebane kutije, izgrebanog pleksija... Ima jos da se radi, najozbilnije je mineralno staklo, a skazaljke i unutrasnja korona mozda jednom, vecina mojih satova imala ili ne iluminaciju slabo svetli u mraku pa sam se i naviko da i ne gledam tada
Certina koju danas predstavljam je iz moje kolekcije, znaci kao i Seiko nije nasledjena vec kupljena. Jednom zgodom otisao sam do jednog prodavca satova u Zemun da vidim neki Omikron, i da vidim sta ima i videh sat i odma mi se dopao, naime kao sto vidite satovi koje imam su pre svega ozbilljni svecani, nije nesto sto mozete nositi uz duks i neko lezernije oblacenje, i ovaj mi je odma odgovarao. A i bicu iskren crvena sekundara me je kupila Cena mi je odgovarala mada nije automatik a kais koji je isao uz nju je bio neki levi. Sat sam kupio kao servisiran i zaista verujem prodavcu da mu je bio uradjen servis tj ciscenje, samo kasnije se pokazalo svasta. Posto sam sat na internetu nasao da je isao sa originalnom crno crvenom narukvicom a buduci da sam trazio za brata nekoga da uradi repliku njegovog vojnog sata , nadjoh gospodina Puga te je narukvica njegovo delo
Sat je posle par meseci cekanja narukvice konacno ukopljen i spreman bio za nosenje, medjutim u toku nosenja malo malo pa sat kasni, ili ga uhvatim da gubi vreme, ali radi, stavim ga na sto i par dana dok ucim posmatram i navijam sve radi ok, nosim ga on staje, i to tako neko vreme prolazilo. Doslo vreme za put, njega ostavim a Certina stara podje malo da vidi Zapad ponovo
Dodjem i zamolim drugara da vidi, i on isto kad sat stoji sve radi kak otreba ali cim krene da se nosi pocinje da kasni, na kraju ga je rasklopio i nasao da je satu neko prckao oko federa, tj feder je bio pukao a neko umesto da ga zameni ga je nastavio, i pritom i taj nastavak nije bio odgovarajuci, ili prosto receno kako je on meni objasnio sat nije imao dovoljno snage da kuca kako treba, to je zamenjeno originalnim delom i sat ponovo radi kako treba Jedino mi je krivo sto je krunica malo iskrzana, takva je bila kada je dosao kod mene, sat je u svakom slucaju veoma dopadljiv U pitanju je Certina Club 2000 serija Mada ovom satu se lako moze desiti da prvi i ode ako nadjem potrebno da ulozim pare u neki drugi projekat I kako vam se cini satic?
Odlican je.
Dobro kazes, ta crvena sekundara se bas istice.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi