POZDRAV . . . . Lepi satovi nema sta . . . Samo napred pa da padne jos neki ozbiljan SWISS MADE i da zaokruzis uzivanje . . .
POZDRAV . . . . Lepi satovi nema sta . . . Samo napred pa da padne jos neki ozbiljan SWISS MADE i da zaokruzis uzivanje . . .
Hvala, izuzetan kompliment od respektovanog clana, zaista mi je drago da ti se svidjaju.
To se podrazumeva, samo nisam siguran da ce to biti uskoro.
Kao vodja celokupnog projekta zeleo sam potpunu kontrolu. Izabrao sam africku Jatobu kao drvo od koje ce se kutija praviti, ali to mi nije bilo dovoljno, zeleo sam da odem u Afriku i licno izaberem drvo koje ce se poseci. I drvosecu. I sekiru.
Salim se naravno, postavicu cim bude gotovo.
Pozdrav!
Eh, Swiss made. Do sada sam samo povremeni uzivalac Swiss made cokolada, ali ko zna. "Iz tvojih usta u Bozije usi!"
Odlicno izgleda,bravo
Hvala, pokusao sam da ispravim neke mane koje sam primetio kod gotovih kutija...
Dobro izgleda
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Svaka čast, odlična je.
Odlična kutija. Lepa, masivna, i koliko vidim, veoma pedantno urađena. Svaka čast!
Hvala svima na pohvalama, nikako da nadjem vremena da je jos malo bolje slikam, detaljnije, i kad je otvorena i slicno, ali pokusacu sto pre...
Svaka cast odlicno uradjena kutija
Zelim ti da sto pre popunis prazna mesta
Bookmarks sajtovi