Odavno sam clan foruma i cesto pratim razne teme i mogu reci da su mi poznati svi istaknuti clanovi foruma i sa uzivanjem sam pratio sve postove.Ko god da je postavio svoju kolekciju pregledao sam je a od nemalog broja clanova sam pogledao i vise puta kolekcije kao npr od Waltera , Skydrummera itd.
Satove sam oduvijek volio cak i onda kad nisam bio svjestan toga..npr sjecam se kad sam bio u osnovnoj skoli i stedio i ustedio da kupim seb digitalni Casio i sad sjecam tog osjecaja radosti i dana.Nekad mi je poslije pukla narukvica i izgubio sam ga.Nakon toga slijedi neobjasnjiva pauza sve dok ne otkrivam ocevu bijelu Seiko peticu sa odlijepljenim okvirom za datum kako sjedi i ceka da je neko spasi.Tako jedne veceri za sitne pare majstor mi zalijepi okviric za datum i ja pocinjem nosat peticu koja mi je za kratko vrijeme promijenila citav zivot i sa sigurnoscu mogu reci da se moj citav svijet vrti oko satova,nema dana da ne rovim kroz forume i youtube u potrazi za novim satovima i informacijama o njima.Ubrzo sam poceo da istrazujem o Seiko satovima i da ucim sta je mehanicki sat i kako i sta itd..itd .. i da skratim pricu evo me pisem i ja i otvaram svoju temu o svojoj kolekciji.Moja kolecija je relativno mala ali mislim da je prilicno dobro zaokruzena.Tako da pocinjem sa mojim prvim satom kojeg cu uvijek imati jer on zapoceo svo ovo ludilo.
SEIKO 5 Automatic Bijeli - volim bijele brojcanike, nekako mi djeluju gospodski
Bookmarks sajtovi